Tetovaze

lol, neke tetovaze su mi recimo simpa, privuku mi pogled, ali za pisanje i crtanje sluze papiri i monitori.pirsing dakle to mi je dno dna! ne znam koliko bih trebala da poludim da sebe izbusim na svim tim nemogucim mestima. po mom misljenju to je neka vrsta autoagresije ili sta vec moze da bude. latentni samoubilacki cin? kada se zna koliko sve to moze da bude opasno.a da ne spominjem koliko je nehigijenski i ruzno!

antihrista:
lol, neke tetovaze su mi recimo simpa, privuku mi pogled, ali za pisanje i crtanje sluze papiri i monitori.pirsing dakle to mi je dno dna! ne znam koliko bih trebala da poludim da sebe izbusim na svim tim nemogucim mestima. po mom misljenju to je neka vrsta autoagresije ili sta vec moze da bude. latentni samoubilacki cin? kada se zna koliko sve to moze da bude opasno.a da ne spominjem koliko je nehigijenski i ruzno!

Ni sama ga ne bih bolje formulisala,samo da dodam da uz svo to busenje i crtanje po kozi(koje jeste autoagresivnost i samokaznjavanje)u 90%slucajeva ide i hepatitis C,koji je u poslednjih pet godina u abnormalnom porastu bas zbog tetovaza i pirsinga.
Pozdrav...

Imam jednu tetovazu na ledjima,kao neki tribal.Uradila sam je pre nekih 7-8 godina i nije mi dosadila,mislim iadlje mi je gotivno kada leti obucem kratku majicu i otkrijem taj tet.

Back