ancika
Iskusan
- Poruka
- 5.441
Kakvu biste tetovazu htele i na kom delu tela? Aj da vidim mastu sad!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ancika:Kakvu biste tetovazu htele i na kom delu tela? Aj da vidim mastu sad!!!
Necu da se stidim!!! Nisam ja od onih koji pretrazuju forume do poslednje stranice da vide je li tema bila ili nije. Uostalom, tetovaze me do sad nisu ni zanimale!cLick - OR - Die:ancika:Kakvu biste tetovazu htele i na kom delu tela? Aj da vidim mastu sad!!!
Napucala si iljadu i pol poruka u profil i zapochinje$ X puta prezhvakanu temu.. Stidi se!
ancika:Necu da se stidim!!! Nisam ja od onih koji pretrazuju forume do poslednje stranice da vide je li tema bila ili nije. Uostalom, tetovaze me do sad nisu ni zanimale!
Ne mogu da verujem!?NatasaNatasa:Ne znam da li bih se ikada tetovirala ... ali ajde ako bih bas morala bila bi to neka ''bubamara'' ili neki cudesan ''leptir'' ali ne znam gde
antihrista:lol, neke tetovaze su mi recimo simpa, privuku mi pogled, ali za pisanje i crtanje sluze papiri i monitori.pirsing dakle to mi je dno dna! ne znam koliko bih trebala da poludim da sebe izbusim na svim tim nemogucim mestima. po mom misljenju to je neka vrsta autoagresije ili sta vec moze da bude. latentni samoubilacki cin? kada se zna koliko sve to moze da bude opasno.a da ne spominjem koliko je nehigijenski i ruzno!