tetovaze...

mrzim tetovaze.. volim na tv-u ili u novinama da ih vidim kad su lepo odradjene, kad imaju znacenje i estetsku vrednost..
nazalost, kad god u zivotu vidim nekog sa tetovazom, smuci mi se.. i kao slag na tortu, decko mi se istetovirao kad smo bili na nekoj pauzi.. sad smo opet zajedno, a ja u svojoj glavi negiram cinjenicu da je na njegovim ledjima ***** koje bi trebalo da lici na bika..

mrzim tetovaze.. volim na tv-u ili u novinama da ih vidim kad su lepo odradjene, kad imaju znacenje i estetsku vrednost..
nazalost, kad god u zivotu vidim nekog sa tetovazom, smuci mi se.. i kao slag na tortu, decko mi se istetovirao kad smo bili na nekoj pauzi.. sad smo opet zajedno, a ja u svojoj glavi negiram cinjenicu da je na njegovim ledjima ***** koje bi trebalo da lici na bika..

au,covece:confused:
extra ti je decko

tetovi su meni ok(donekle) sve dok se ne pretera...npr.momak ok kada ima jednu ili eventualno dve tetovaze....a za devojku je dovoljna samo jedna i to neka mala(tipa ona na ledjima) one male crne....a kad vidim devojku sa 5 tetova,i to jos veliko i zeleno-crvene boje(onakvi kakve nose kamiondzije u filmovima) dodje mi da povratim.... :// licno ja se ne bi tetovirala,jer sta da radim sa njom kada budem baba?? :D

Ja bix se tetovirala... :)....mislim da cu imati 2,3 male tetovaze...to mi se svidja :)....imacu vilu(na dlanu valjda,ili na ledjima,skroz dolje,iznad guze),imacu neki zivotni moto,ili neki citat iz knjige da bix kad mi se cijeli svijet srusi,ili padnem u neki oblik depresije to pogledala i bila bolje koliko toliko...tj da bix se setila zbog cega da nastavim dalje...Meni je mnogo lijepa tetovaza niz kicmu,tipa 2 zmije,ili tako nesto,ali mislim da mi je to samo trenutno,jer sta cu kog djavola raditi sa tom tetovazom kad budem baba :) ..

ovo dolazi u obzir
Rammstein_logo.jpg
na ramenu :mrgreen:

sad na leto se tetoviram najverovatnije samo ne znam sta...znam da ce biti na podlaktici sigurno neki natpis...kada me ne bude na nebu cu sarmirati sve andjele,kad je zivot tezak ne smes pasti na kolena bolje da te na nogama sjebu.. verovatno ovo a mozda i nesto drugo :p

Back