tetovaze...

ah
imam zarku zelju da me ami istetovira:zaljubljena:
evo,podelicu sa vama,ukoliko do sada nisam,svoju mastariju:zaljubljena:
kao,ja odem tamo,i mi provedemo dan zajedno(:zper:),i onda on meni uradi tetovazu,kako me je on doziveo(:zaljubljena:)
ali,to svakako moze da bude mac sa 2 ostricez:hm:

hah ispod zgloba i ja crtam :)
ovo sam uradila drugarici na chasu...

Prilozi

• tattoo.jpg
    tattoo.jpg
    17,4 KB · Pregleda: 47
a ako se moj devojacki san o amiju ne ispuni:sad2:,volela bih da uradim nesto meaningful,nesto iz mitologije moguce,bez kineskih slova,nekih kic stvarcica itd
i ovaj,nisam fan tribala
umesto da tetovaza ulepsa kozu,tu je obrnuta situacija
zacudis se kada vidis malo neisarane koze

Ja bih nekog kineskog zmaja,crnog u manjoj { srednjoj }verziji na donjem delu ledja..znam da je kichasto mesto,ali hocu josh tri tetovaze da uradim i to sve na mestima gde se nece videti,male ce biti i ovu bih ipak da se malo vidi,a necu na edjima gore,niti negde na stomaku ili nogama Boze sacuvaj,a donji deo ledja su josh i poslednje mesto gde se nece videti,opet samo leti,ili kad ja hocu...
mada ne znam,imala sam ja svakakve aspiracije,ideje,mozda ni necu ovo,ali sam ovim se najduze zanosim...I ja bih volela da ne bude neshto tek tako,iako bih ja volela neshto na arapskom,prvo sam to htela,imala sam jednu tetovazu koja je trajala nekoliko meseci,u Grchkoj mi napravili, neki kineski simbol za snagu,na ledjima,i htela sam josh jedan znak koji znachi moc,ali nisam....

moj jedini problem je shto ja hocu nekoliko tetovaza,i treba njih sve smestiti na mestu gde se nece videti.

Poslednja izmena:
Imam jednog druga koji strasno crta. I sad kad smo bili 5. razredu. trazio jedan lik njemu da mu na ledja hemijskom nacrta zmaja. A ovaj mu je preko ledja nacrtao penis. I za vrijeme velikog odmora, on ti je izasao go po pasa da se pohvali sa novom tetovazom. Pa zamislite reakciju publike :lol:

i nzm da li neko od vas gledal la i miami ink,tu se moze videti,meni se jako svidja kako izgleda tetovaza kada je sveza,znaci,onako vuce na boju bakra zbog krvi
e takvu bih ja boju htela

ja sam u poslednje vreme promenio mishljenje o tetovazama, gledajuci "LA Ink" (prelepo stvorenje ona Ket Von Di!!!!) i "Miami Ink"...Tako da, i ako bih radio, radio bih na taj fazon, ne kod ovih nashih "divljaka"...Mada, povraca mi se kad ljudi pochnu da *****ju zashto rade tu i tu tetovazu, sve puca od originalnosti...zmajevi, bude, lavovi, tigrovi, pishtolji, machevi, i slichne gluposti...

na ramenu je seljacki da radis tetovazu.To se radilo pre 20 god sada retko ko radi to :D

na podlaktici sam letos imao tattoo *vera ljubav nada* ^^ ako nekada budem radio trajnu to ce biti natpis neki na podlaktici sabanski su mi zmajevi,lavovi i ostale gluposti :)

Back