- Poruka
- 63.764
Стварно, и то...Dosadi mi nositi jednu majicu dva dana,a kamoli ovako isaranu kožu čitav život.
Djevojci fali neka daska u glavi,ali moderno je reci da joj fali "samopouzdanja".
Kako imade samopouzdanje da se izbodes toliko?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Стварно, и то...Dosadi mi nositi jednu majicu dva dana,a kamoli ovako isaranu kožu čitav život.
Djevojci fali neka daska u glavi,ali moderno je reci da joj fali "samopouzdanja".
Не изазивај срећуЈа сам цијели овакав. Чик сад да ме банујеш!![]()
Јер срећа је лепа само док се чека...Не изазивај срећу![]()
što da te banujem ako si ceo istetoviran sam si sebe banovaoЈа сам цијели овакав. Чик сад да ме банујеш!![]()
Dosadi mi nositi jednu majicu dva dana,a kamoli ovako isaranu kožu čitav život.
I takodje smatram da samo glup covjek moze ovo da uradi sebi.
A oni su bas neko na koga se treba ugledati kao primjer?Kod Jakuza konkretno, veličina, crtež kao i pokrivenost tela tetovažama pokazuje ko kakav status ima.
a nedostatak prsta koliko je nestasan bioKod Jakuza konkretno, veličina, crtež kao i pokrivenost tela tetovažama pokazuje ko kakav status ima.
Верујем да је кад затвориш очи, или у мраку, мање-више исто...kako li je voditi ljubav sa tako heavy tetoviranom
voleo bih da probam![]()
bio sam sa tetoviranimaВерујем да је кад затвориш очи, или у мраку, мање-више исто...
Šta ako je ženski jakuzza pa ako joj se ne svidi proba..kako li je voditi ljubav sa tako heavy tetoviranom
voleo bih da probam![]()
Остаће форум без Таба...bolje da ne zamišljam šta bi bilo![]()
Па шта? Ће се врне Средоје, он те тетовиране вата за у њиву да му плаше тице.Остаће форум без Таба...
Sakrila se iza svojih slika, one pričaju njenu priču umesto nje.Meni ovo nije ni malo lijepo. Volim vidjeti na nekom tetovaže ali ovo mi je bezveze.
Koža koja ima previše tetovaža izgleda prljavo.Mene bi ženu s fotografije bilo strah dotaknuti.
To je taj reć - neokupano.Djeluje mi nekako neokupano.
Ne samo da izgleda nego i jeste prljava.Svo to mastilo je unijeto u kožu.Koža koja ima previše tetovaža izgleda prljavo.
Ne bih ja to dirala.
Sestro slatka, ja sam razočarana jer je moja srednja ćerka prvo istetovirala laktove, diskretno, skoro neprimetno.Ne samo da izgleda nego i jeste prljava.Svo to mastilo je unijeto u kožu.
А био је довољан неки мали тату на скочном зглобу или руци...ја једино такве волим, све остало ми је превише. И обавезно замишљам како ће то изгледати на кожи кад почне да млохавиSestro slatka, ja sam razočarana jer je moja srednja ćerka prvo istetovirala laktove, diskretno, skoro neprimetno.
Kad stavi lakat uz lakat, dobije nešto kao cvetić.
Kažem, hajde, hoće to iskustvo.
Nakon toga diskretno istetovira list na nozi.
Ja već reagujem, ali kako i da reagujem kad je punoletna.
Kaže, ako ona nema tetovažu, ne može druge da tetovira (što inače radi).
Kad sam je videla pre dvadesetak dana, a ona ima cvetić na deholteu.
Tada sam joj rekla da izgleda prljavo i da sada nikakav privezak, nakit ili bilo kakav ukras, ne može da joj lepo stoji jer smeta tetovaža.
Ni svečane haljine ne stoje lepo jer taj cvetić ne ide uz njih.
Ona se još pita zašto je vređam što joj kažem da izgleda prljavo.
Belina nečije kože daje tu sofisticiranost, tananost. Rodila sam je sa belom kožom, pa mi krivo zašto se škraba po njoj.