čedina_zebra
Legenda
- Poruka
- 53.468
Prava sličica na pravome mestu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda uradim privremenu...![]()
meni sladak onaj morski psić gore na fotkici, samo ne znam gde bi ga zalepila tj.uradila
Ja bi to uradila negde ispod pupka![]()
nije loša ideja samo me strah da se ovaj moj ne preplaši kada ga vidi![]()
Еее...не би било лоше и твом и мом истетовирати куцу
морску испод пупка
Шта мислиш???![]()
U bre, kako može neko da istetovira zmaja ili kineska slova ili bilo šta kinesko... To toliko idiotski i šabanski izgleda, a ti btw, i nemaš pojma šta tu piše..
Ukusi su različiti kao i pogled na svet a i pogled na sopstveno telo, treba neke stvari poštovati iako nama nisu po ukusu.
ja sam davnih dana kao klinka htela da se tetoviram....zuto sunce oko pupka....tada se zene nisu tetovirale i nisu se nosile kratke majice...to me drzalo jedno godinu dana i proslo....sad sam srecna sto to nisam uradila jer svaka seljancura ima tet.......
Oh.. ljudi. Ima svasta.
Moj dobar drug inace porijeklom iz Vrsca koji je rodjen i zivi u USA bavi se tetovazom i ima svoj studio. I tako je on radio sebi neke od tetovaza. Medjutim....
Pozelio je da na ledjima ima ispisano cirilicom SRBIJA.
E necete vjerovati... kolega koji radi sa njim isto amerikanac je sve dobro uradio samo sto je cirilicno slovo " i " napisao naopako pa sada stoji napisano:
СPБNJA
![]()