Tetovaza za dvoje!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav @!sexxxy -ka ...nekad davno imao sam tvoj tatto u svojoj kolekciji ....uradjen na veoma zanimljivom mestu ...ali na tvoje insistiranje sam ga sklonio od javnosti i voajera s neta ;)

sto se tice tetovaze za dvoje ...ipak ti je moj savet ....da odes do TATTO studia ...i da ti oni daju njihov predlog ...jer sigurno u njihovim katalozima ima nesto slicno ...a i lepse je upotrebiti sopstvenu mastu ...nego lupetanje forumasa :)))

Pozz

@sexxxy-ka ...imam predlog ..... to sam video jednom u CRNOJ GORI na jednoj devojci i njenom frajeru ...uradili su potpuno identicnu tetovazu na ramenu ... mislim da je u pitanju bio neki andjeo ...ali iz aviona se vidi da su njih dvoje par ...mada to mu dodje kao ``UNIFORMISANJE`` sto kaze ZIKICA JNA fazoni :lol: ..... ili kao GANCI ..napises ti njegovo ime ,a on tvoje .... mislim da mozda ipak sacekas dok ne stupite u brak ...pregurate 1 godinu braka koja je kazu kritica ...doduse i meni je bila ...ali preziveo sam posle jos 4 ..i jos uvek se koprcam i zadovoljan sam brakom ....ALI sta ako raskines s tim momkom .....kako ces da objasnis drugom momku da je to samo bila zezancija ... ??????

sexxxy_robot:
razmisljala sam o tome, ali nisam sigurna.. izgledalo bi kao suza bez druge polovine:)
volela bi nesto ili zanimljivo ili da ima neko znacenje koje mogu da povezem sa nama
a jing jang bas i nema:)
jel imas neku drugu ideju?
to jedino vi mozete da znate i odlucite...mislim da je malo glupo da ti mi dajemo ideje,ipak se vas dvoje najbolje poznajete i znate sta volite i sta vas asocira jedno na drugo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back