modifikacije tijela se rade radi sebe, ne drugih
sa dobrim razlogom
sa dobrim razlogom

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
modifikacije tijela se rade radi sebe, ne drugih
sa dobrim razlogom
![]()
Kako bi ste se osecale da decko uradi tetovazu vaseg imena ili lika na svom telu? (pitam zato sto sam mislio da tetoviram Anu(devojku zbog koje cu da umrem))
Kako bi ste se osecale da decko uradi tetovazu vaseg imena ili lika na svom telu? (pitam zato sto sam mislio da tetoviram Anu(devojku zbog koje cu da umrem))
Jedna devojka istetovirala MILAN, a onda STRELICU i naapisala OVO VISE NE VAZI![]()
![]()
![]()
Jer je raskinula sa Milanom...
Kaze da je to uradila samo privremeno, da ce sad preko tih gluposti uraditi neku lepu tetovazu..
Ja nikad ne bih istetovirala ime, lik ili bilo sta svog decka, a ne bih volela ni obrnuto, jer BUDI UVEREN- NECES UMRETI ZBOG NJE, saznaces to, kad tad!
Pozzzzzzz![]()
![]()
![]()
A vi ?
Zgrozila bih se.Kako bi ste se osecale da decko uradi tetovazu vaseg imena ili lika na svom telu?
Za tetovažu lika bih se šokirala...to mi je bzvz...
Ali iskreno volela bih kada bi mm istetovirao moje ime, ili neki simbol naše ljubavi... ali na neko skriveno mesto...(npr. guzu()-da ne može niko, ni deca jednog dana da vide) i to bi znali samo on i ja...
Elem, pošto nema šanse da bi moj muž tako šta učinio... volim ga i bez tetovaže...
P.S. Ja to ne bih uradila nikad u životu... ni za koga...
To mi je malo preterano, šta je on firmiran mojim imenom ...pa nisam ja brend