Tetovaza vaseg lika

modifikacije tijela se rade radi sebe, ne drugih
sa dobrim razlogom

11555_1251314597780_1076949983_30758703_251386_n.jpg

Super postoji tema ne moram da otvaram :)

Dakle slogiram se jutros kad sam na slikama jednog frenda videla tetovazu sa imanom njegove zene.
Pitam drugarice sve, prokomentarisale smo i sve su se slozile da je fuj.
Al ne stigoh da ih pitam razidjose se ....kako bi se osecale da njihovo ime osvane na necijem telu.
Ja mislim da bih u zemlju propala da sam bila devojka sa teta na plazi gde je i slikana fotka koju sam videla.
Tacno bi se predstavila drugim imenom.

A vi ?

Kako bi ste se osecale da decko uradi tetovazu vaseg imena ili lika na svom telu? (pitam zato sto sam mislio da tetoviram Anu :heart: (devojku zbog koje cu da umrem))

Jedna devojka istetovirala MILAN, a onda STRELICU i naapisala OVO VISE NE VAZI:zcepanje: :zcepanje: :zcepanje: :zcepanje:

Jer je raskinula sa Milanom...

Kaze da je to uradila samo privremeno, da ce sad preko tih gluposti uraditi neku lepu tetovazu..

Ja nikad ne bih istetovirala ime, lik ili bilo sta svog decka, a ne bih volela ni obrnuto, jer BUDI UVEREN- NECES UMRETI ZBOG NJE, saznaces to, kad tad!
Pozzzzzzz:bye: :bye: :bye:

Jedna devojka istetovirala MILAN, a onda STRELICU i naapisala OVO VISE NE VAZI:zcepanje: :zcepanje: :zcepanje: :zcepanje:

Jer je raskinula sa Milanom...

Kaze da je to uradila samo privremeno, da ce sad preko tih gluposti uraditi neku lepu tetovazu..

Ja nikad ne bih istetovirala ime, lik ili bilo sta svog decka, a ne bih volela ni obrnuto, jer BUDI UVEREN- NECES UMRETI ZBOG NJE, saznaces to, kad tad!
Pozzzzzzz:bye: :bye: :bye:

Ja bi istetovirala njegov penis... pa kad naiđe sledeći, nek se takmiči... :mrgreen:

P.S. Neće umreti zbog nje, već zbog neke opake bolesti... :mrgreen: možda tumora na mozgu... :lol:
Lepše zvuči zbog nje... ja glasam da se ubije zbog nje...:ok:

Za tetovažu lika bih se šokirala... :eek: to mi je bzvz...
Ali iskreno volela bih kada bi mm istetovirao moje ime, ili neki simbol naše ljubavi... ali na neko skriveno mesto...(npr. guzu(:rumenko:)-da ne može niko, ni deca jednog dana da vide) i to bi znali samo on i ja...

Elem, pošto nema šanse da bi moj muž tako šta učinio... volim ga i bez tetovaže...:heart::mrgreen:

P.S. Ja to ne bih uradila nikad u životu... ni za koga...

Bože kako sam samo divna bila...:mrgreen::lol::zcepanje:

To mi je malo preterano, šta je on firmiran mojim imenom ...pa nisam ja brend

Najjače, kad se posvađamo da mi traži pare za reklamu :lol:
Daleko bilo da to neko uradi, šlogirala bih se!

A ja sam skoro razmišljala o još nečemu... jedan poznanik je na grudima istetovirao lik svog pokojnog brata... i sad, kako bih reagovala kada bi taj lik bio moj muž, dečko, i kako bi mi izgledala svaka seksualna situacija sa njim, kad gledam u njegovog pok. brata :( Spuki!

Back