Tetovaza i lepota i privlacnost

Fascinantno koliko mrznje moze da istrese neko ko se izdaje za vernika i pripadnika najtolerantnije religije.

35cab0e0d56159f03605a80001015a9e.jpg

Hriscanstvo nije tolerantno na greh odakle vam to? Istina i laz, pravda i nepravda, dobro i zlo ne mogu da se pomire nikad!!! Samo 1% lazi i 99% istine i to ne moze da se pomiri jer onda sve postaje laz. To je isto kao kad bi u kazan od 100 kilograma sa nekim jelom stavili jednu kasicicu izmeta . I da kazete to onima koji treba da jedu niko od njih to nece jesti. I zato smo svi mi koji smo Pravoslavni duzni da ukazujemo drugima na grehe koje odvlace duse njihove u ambis i tu nema tolerancije i tu nema pomirenja i tu nema izmirenja. I u smislu toga tetovaze su zlo i dolazi od satane i to mora da se kaze da vrnici ne gube duse zbog toga. E sad za razliku od satanista i sektasa tipa muslimanstvo, papizam i ostale sekte mi nikog ne prisiljavamo niti kaznjavamo zbog njihovog greha i razlicitosti i pripadnosti grehu dok ti sektasi muhamedanci i papisti oni ubijaju i fizicki kaznjavaju . Tako papisti imali su lomace a i danas imaju razne nacine a ovi muslimani oni imaju teroriste a i imali ste prilike da vidite na medijima kako ubijaju one koji ne prihvataju njihovu sektu. Pravoslavni samo ukazuju a ne kaznjavaju.

Poslednja izmena:
Ja ne razumem ove sto se tetoviraju. Kao prvo postoje zene koje apsolutno ne mogu da budu sa muskarcima koji imaju tetovazu, jednostavno da su zadnji na svetu ne zele nista snjim. isto tako postoje muskarci koji isto to za zene koje imaju tetovaze. I sad ne kapiram ove neozenjene i neudate zasto se tetoviraju kad tako suzavaju mogucnosti i potencijal izbora partnera suprotnog pola.

Kao drugo zasto se tetoviraju po rukama, nogama, zadnjicama, ledjima, butinama kad se to ne vidi uglavnom. Ako hoce da iskazu nesto ONDA SE TETOVIRAJ NA OBRAZU, na celu da se lepo i uvek to vidi to sto hoces da iskazes. Ali ne, ne zele jer je ruzno na obrazu i celu. Pa cekaj kako to na celu i obrazu ruzno a nije ruzno na drugim delovima tela ne razumem? Zar nije svaki deo tela bitan? Epa kao sto je ruzno na obrazu i na celu tako je svuda ruzno samo sto svuda ne vidis stalno ili mozda i nikad kao na zadnjici a na obrazu vidis svakog dana, ali to je isto ruzno za onog ko to vidi.

Kao trece zna se kad se tetovirali ljudi, u robovlasnistvu kad su robovlasnici tetovirali robove da bi raspoznavali ko je ciji rob, ko je vlasnik roba.

Kao cetvrto, ajde ovi bezboznici sto se tetoviraju oni i onako mogu da rade sta im je volja nemaju nikakva ogranicenja u glavi mogu da rade sta god zele ali Pravoslavne ne razumem jer se lepo zna da se nesme skrnavi telo jer je to isto kao da skrnavis crkvu.
Pecinski covek, m.Na obrazu tet, pa nasta da licim, na zigosanu kravu jbt. Volim tetovaze, nemam nijednu ali volim da vidim i na muskarcu i zeni, ako su dobro odradjene, a ne fazon igralo se dete. A da, cura sa tetovazom nije za brak, ups.

Volim da vidim dobru tetovažu na drugim ljudima, i volela bih da i sama imam neku, samo nikako ne mogu da odlučim šta bih istetovirala i gde. Malo me koleba to što je tetovaža nešto što se ne uklanja tako lako, pa zato moram da smislim nešto što će mi uvek nešto značiti. Msm ne mogu tek tako da išaram svoje telo nekim nebitnim glupostima.

Meni nije ruzna tetovaza na obrazu i glavi i sta si nabrojao. Htela sam jednu na jagodici ali za sada nista. Htela sam i na glavi ali sada imam kosu ;)
Ne zanima me da li cu tetovazama smanjiti sanse da se udam, meni se one svidjaju i deo mene su. U praistoriji je to bilo robovlasnistvo, sada je 21. Vek ako nisi primetio i to vise nema veze s tim.

Back