gost 367210
Poznat
- Poruka
- 9.236
cek, mislio je na tebe ili na neku drugu?![]()
ja UVEK mislim na nudlu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cek, mislio je na tebe ili na neku drugu?![]()
ja UVEK mislim na nudlu
Cek cek... Jesi ti digao ruke od zena ili forumasica?Ne valja mnogo razmisljati o zenama, narocito forumasicama...
- - - - - - - - - -
Od kako sam digao ruke od zena ja sam procvetao, jos samo da postanem impotentan i gde bi mi kraj bio...![]()
Cek cek... Jesi ti digao ruke od zena ili forumasica?
I kako si digao ruke ako imas devojku?
Jes qjac.
Testosteron razara kožu, kosu, izaziva srčane udare...
ne lupaj mališa, seksualni ekces( seks, yebanje sa svojom rukom-masturbacija) izaziva sve te probleme( i more drugih, između ostalog), a ne testosteron..
Budajice, rukoblud sa nježnikom izaziva sušenje kičme , slepilo, koleru , ludilo mozga i razne druge bolesti.
Ostalo uzrokuje testosteron![]()
Budajice, rukoblud sa nježnikom izaziva sušenje kičme , slepilo, koleru , ludilo mozga i razne druge bolesti.
Ostalo uzrokuje testosteron![]()
mora da si proćelav, čim vjeruješ u bajku da testosteron uzrokuje propadanje kose...
a tek ovo za srce, tupane, testosteron i te kako utiče na rad srca, bitan je za štošta, mrzi me da te edukujem i kucam...![]()
Testosteron
Ta jednostavna rec je jedini razlog zasto zene postoje.
Bez testosterona zene nas uopste ne bi interesovale.
Intelektualno i duhovno su inferiornije u proseku, nemaju duha ni sklonosti ka kreativnom, nisu duhovite nego proracunati i maliciozni stvorovi.
Jedino sto im preostaje je fizika a I tu im najvise hemija pomaze.
Sta vi mislite, da su muskarci liseni te hemije da li bi zene bile totalno neinteresantan i iritantan cinilac u nasim zivotima pa bi tako i izumrle?
A s njima i njihovim stalnim uzasnim trudnocama i ljudska vrsta.
Zene, klanjajte se ovome to je vas bog
![]()
Peškiriću zamaskirani , da imaš testosterona znao bi, pošto nemaš, čitaj o njemu ( il ga i dalje primaj direktnim ubizgavanjem kroz analnu tačku P ):
Razdražljivost
http://www.b92.net/zdravlje/vesti.php?yyyy=2012&mm=02&nav_id=579540
Ćelavost
http://prirodnilek.com/muskarci-opadanje-kose
Rak prostate
http://www.nadlanu.com/pocetna/zivo...sterona-kriv-za-rak-prostate.a-13131.267.html
Kraći životni vek
http://www.healthline.com/health-news/men-too-much-testosterone-linked-to-shorter-lifespan-112213
važi, ali samo u krugu proćelavih ljudi...
mada, ima i među njima razumnih, koji se ne tješe tom budalaštinom...
sve sam rekao maloprije, nema smisla da se ponavlja, i diskutuje...
Testosteron
Intelektualno i duhovno su inferiornije u proseku, nemaju duha ni sklonosti ka kreativnom, nisu duhovite nego proracunati i maliciozni stvorovi.
Sta vi mislite, da su muskarci liseni te hemije da li bi zene bile totalno neinteresantan i iritantan cinilac u nasim zivotima pa bi tako i izumrle?
![]()
Inteligenciju prenose ( tj nasledjuje se od ) majke, hm.. te se moze odgovoriti na ovo zenomrzacko pitanje: Budale su glavno oruzje parazita.
ontopic:
Da je manje testosterona / seksualne želje / nagona , bilo bi više iskrenih parova a i planeta bi bila bolja jer bi se ljudi rađali manje ali iz želje i ljubavi a ne zbog nagona isto kao kod pacova, mačaka itd
I žene bi bile kvalitetnije jer ne bi mogle više da igraju na kartu qeete i da se probijaju g00zovima. Morale bi da nauče i da stvarno vole.
Za sada se mnoge "oštećene" provlače na dekoltee i minjake
Testosteron
![]()
Inteligenciju prenose ( tj nasledjuje se od ) majke, hm.. te se moze odgovoriti na ovo zenomrzacko pitanje: Budale su glavno oruzje parazita.
ontopic:
Da je manje testosterona / seksualne želje / nagona , bilo bi više iskrenih parova a i planeta bi bila bolja jer bi se ljudi rađali manje ali iz želje i ljubavi a ne zbog nagona isto kao kod pacova, mačaka itd
I žene bi bile kvalitetnije jer ne bi mogle više da igraju na kartu qeete i da se probijaju g00zovima. Morale bi da nauče i da stvarno vole.
Za sada se mnoge "oštećene" provlače na dekoltee i minjake
važi, ali samo u krugu proćelavih ljudi...
mada, ima i među njima razumnih, koji se ne tješe tom budalaštinom...
sve sam rekao maloprije, nema smisla da se ponavlja, i diskutuje...
Testosteron
![]()
Da ali i muskarac je nastao od zene.
Pa svaki pametan i posten covek je zenomrzac u danasnje vreme.
To je nasa krivica,zenski kurvanluk u svakom vidu treba zakonski uokviriti i kaznjavati kao i svako drugo krivicno delo,to sto smo mi glupi pa nam prolazi prica kako je zena zrtva je nas problem.
- - - - - - - - - -
Sto bi se oni bilo cime tesili,kao da je celavost neka mana ili muka.