testosteron - brinete li?

1. Kad se muškarci zaljube uočeno je da se njihov nivo testosterona smanjuje a kod žena da se povećava? :eek: Msm. šta ovo znači, molim za stručno mišljenje?
2. Roditeljstvo, odnosno dolazak deteta na svet, smanjuje takođe nivo testosterona kod muškarca? :eek: Otkud ovo?
3. Muškarci koji su slobodni imaju veći nivo testosterona, za razliku od onih što su u vezi ili u braku? :eek:
4. Muškarci koji imaju veći nivo testosterona švrljaju?
5. Muškarci koji gledaju sexualno eksplicitne filmove (filmove za odrasle) imaju veći nivo testosterona za 35%, nego ovi što gledaju obične neutralne filmove :lol:
...
za više u cilju razvijanja kvalitetne diskusije, pogledati na http://en.wikipedia.org/wiki/Testosterone :lol:
...
i sad ja Vas moji muškarci pitam, jel vas brinu ovi procenti, ove nazovi činjenice?
da li se osećate kao raging bull shark i da li vam je nivo testosterona na zavidnom nivou?
brinete li šta će vam ozbiljna veza ili brak učiniti od muškosti?
...
šta učiniti da taj nivo testosterona ostane na zavidnom nivou? :think:

...
Znam da sam rekao da necu postovati na muskom pdf-u ,zbog zenske moderacije , dok ne bude uklonjena ,ali ovo cu objasniti na svojstven nacin.
1. naravno ,zato se nikada ne zaljubljujte.brzo cete pasti u njenim ocima i zamenice vas.
2.to je tacno i odvratan je osecaj cesao sam se mesecima. podize prag za tolerisanje njenih gluposti i ispunjavanje njenih zelja.
3. naravno ,pretvaraju se u alfa muzjake ....sve to priroda regulise fantasticno.
nazalost kulturno drustveni feminizovani obrazac im govori da su bezvredni il nenormalni ako nisu nasli zensku da joj robuju i jos vise gube samopouzdanje i zatvaraju se umesto da haraju i divljaju i nadju svoj put. zato smo mi ovde da im pomognemo.
4.zini da ti kazem :lol:
5. sta gledaju??? ja sam glavni glumac i reziser i sve i svja , i normalno da sam dominirao napumpan testosteronom uvek.

ali kažu da od 30 se smanjuje, a od 35 rapidno opada :lol:
..msm. ako je verovati statistikama :lol:
..
jel' se bojite?
..
msm. šta činiti?

- - - - - - - - - -

milioni srećnih korisnika bi te sad demantovali :lol:
..
ma da ne čita ovo tvoja žena ili partnerka? :think:

Naprotiv ovo je odlicna potvrda onoga sto sam govorio.
To znaci da treba razmisljati o zenidbi i smirivanju tek posle 30te a zeniti se sa 35god. sve pre toga je neprorodno i greh prema sebi ,a u medjuvremenu skupljati zivotno iskustvo i rasturati vagine do tridesetih ,...posto zenama sex nije potreba kao muskarcima ocekuje se od devojke da ona sa 25 bude nevina.
Muskarca dugo sluzi snaga i u top formi je do 30te. dok su zene vec precvale i venu...

Не, не, то је све грубо постављено. Ја имам висок ниво тестостерона и то се не мења ни под којим околностима (још само не знам како ће бити кад постанем отац). Опет, нисам шврљао никад и немам намеру. Сматрам да нисам сировина :D али имам неке јако карактеристичне мушке особине и навике, скоро немогуће за поднети, али скоро х)

Back