Slavko Kulik
Početnik
- Poruka
- 32
E ovako, ja koliko sam dobro nacitan i koliko toga znam, ali aj da pitam, i da se razjasni, testosterol i biosterol, znaci ne pricamo o testosteroN-u vec o testosteroL-u i biosterolu, pricamo o biljci u tableti a ne o steroidima, ajd sad da mi neko potvrdi ili neka me ispravi ako gresim, kao sto znamo (ne svi) biosterolom unosimo 4mg testosterona u jednoj tableti, i sada, nacuo sam neke price od ljudi koji uzimaju metan, i rekli su mi da su testosteroL i biosterol steroidi
i kazu : "nece ti se tuki dizati od viska testosterona" i aj ti sada njemu tvrdoglavom reci da kad imas manjak testosterona onda ti se ne dize "tuki" . Iako hormon testosteron ne predstavlja jedini pokretač muškog seksualnog nagona, ukoliko ga nema dovoljno, to se može izuzetno negativno odraziti na seksualne odnose. I ne samo to, nedostatak ovog hormona može rezultovati potpunim gubitkom seksualnog nagona i problemima sa erekcijom. Da, znamo i da ako prezasitimo telo sa testosteronom da posle kure se nece vise dizati "tuki" neko vreme i da za vreme kure se nece dizati. Ne jednostavno neki ljudi ne znaju sta uzimaju i sta je sta a prosipaju svu pamet ovog sveta.
Neka me neko ispravi ako gresim.