Testosterol i Biosterol

Slavko Kulik

Početnik
Poruka
32
E ovako, ja koliko sam dobro nacitan i koliko toga znam, ali aj da pitam, i da se razjasni, testosterol i biosterol, znaci ne pricamo o testosteroN-u vec o testosteroL-u i biosterolu, pricamo o biljci u tableti a ne o steroidima, ajd sad da mi neko potvrdi ili neka me ispravi ako gresim, kao sto znamo (ne svi) biosterolom unosimo 4mg testosterona u jednoj tableti, i sada, nacuo sam neke price od ljudi koji uzimaju metan, i rekli su mi da su testosteroL i biosterol steroidi :dash: i kazu : "nece ti se tuki dizati od viska testosterona" i aj ti sada njemu tvrdoglavom reci da kad imas manjak testosterona onda ti se ne dize "tuki" . Iako hormon testosteron ne predstavlja jedini pokretač muškog seksualnog nagona, ukoliko ga nema dovoljno, to se može izuzetno negativno odraziti na seksualne odnose. I ne samo to, nedostatak ovog hormona može rezultovati potpunim gubitkom seksualnog nagona i problemima sa erekcijom. Da, znamo i da ako prezasitimo telo sa testosteronom da posle kure se nece vise dizati "tuki" neko vreme i da za vreme kure se nece dizati. Ne jednostavno neki ljudi ne znaju sta uzimaju i sta je sta a prosipaju svu pamet ovog sveta. :) Neka me neko ispravi ako gresim. :bye:

Da kazes da ti vrate pare ti koji su ti uvalili pricu da sa biosterolom unosis testosteron.To ti je obican Tribulus koji su prvi proziveli Bugari pre ihaha ima bezmalo 20 godina.Kako mozes muski polni hormon da dobijes iz biljke?Nikako.Ako unosis testoteron onda unosis steroid,jer ne postoji prirodni testosteron u slobodnom obliku sem u nasem telu.Svaki drugi oblik je sinteticki tj.steroid.I to sto znas za nedizanje 'tukija" je opet polutacna informacija.Mnooogo trebe biti na steroidima dugo da bi doslo do toga,decenija i vise konstantnog uzimanja

Back