Testiranje muzićkog sluha

SStteeffaann

Početnik
Poruka
5
https://play.google.com/store/apps/details?id=s.irovic.music

Apikacija služi da proveri da li imate sluha za muziku ili ne. Naime, pomoću aplikacije
možete testirati vas sluh na najmanje razlike između tonova. Konkretno aplikacija je
kreirana da testira razlike u odnosu na 400Hz.

Rezultati se prikazuju:
- u vidu skale
- u ondosu na ostale korisnike koji su koristili ovaj test
- u vidu Hertz (Hz) (da biste videli ove rezultate potrebno je sherovati na facebook).

Saznajte da li imate sluha za muziku i podelite sa prijateljima!

Šta će ti aplikacija... zapevaj glasno na balkonu pa ako imaš sluh pobraćeš aplauz...ako ga nemaš dobićeš kamenicu u przozor i sve će ti biti jasno na jedan intenzivan način..

šalim se... ali se i ne šalim...nepotrebno je to da bi neko znao ima li sluha ili ne.

ipak hvala na obaveštenju

:) pa da :)
Malo sam istraživao na ovu temu, upoređivao moje rezultate i rezultate mojih prijatelja i veoma sam se iznenadio kako pojedine osobe nisu u stanju da razlikuju 2 tona koji su razičiti po 20-30 pa čak i 40 Hz.

Pa u tome je fazon sa tom pojavom da neko ima sluh a neko ne... osećaj za ritam je posebna kategorija talenta... kad se umiksuje sa sluhom dobiješ zapaljivu smešu.

Šta će ti aplikacija... zapevaj glasno na balkonu pa ako imaš sluh pobraćeš aplauz...ako ga nemaš dobićeš kamenicu u przozor i sve će ti biti jasno na jedan intenzivan način..

šalim se... ali se i ne šalim...nepotrebno je to da bi neko znao ima li sluha ili ne.

ipak hvala na obaveštenju

Nije tako jednostavno...ja imam sluh ali jako lose glasne zice..malo visi ton i vec me steze.

Back