Testiranje emocija

Ma, ja ću baš vidjeti dokle to ide, ali polako smanjujem, pa i isključejem emocije prema njoj
Nema se tu šta viditi, može se viditi samo koji ćeš zaključak izvesti, a krajnji ti je vrijeme da počneš donositi neke zaključke iz doživljenog. To ti do sada nije baš bila jača strana jer ti je ovo ko zna takva ili slična situacija s ženama. Znam nadas se ljubavi, dodiru, emociji, sexu, sve je to u redu ali teško će doći do toga na ovaj način. Ako je neki odnos u samom začetka čudan, zamoran, nešto ti tu ne odgovara, može biti samo još lošije od toga u budućnosti. I sam sam se navukao na taj greben očekivanja na kojem ne vidiš očigledno, aj tebe ženske nisu financijske iskoristile, barem to. Mada možda zato što nemaju iz čega :think::per::per::)

Poslednja izmena:
Ovo je možda offtopic ali ovaj deo je nejasan u tekstu

"
Zatim je izjavila da su unaprijed dospjele naknade za nasljedstvo vrijedno milijune. Tada je žena zamolila zaljubljenog muškarca da joj uplati novac.

Novac je uplatio u više transfera na različite račune, rečeno je. "

Ta žena ( ako je uopšte žena ) tražila je od nepoznatog čoveka da joj uplati neke takse koje mora da plati da bi dobila nasledstvo?

Ako uopšte postoji ta osoba i ako je nešto nasledila, a osoba koju je nasledila nisu najbliža i najuža porodica ovde u Srbiji mora da plati porez..ali nikako nije u redu da traži novac od nepoznate osobe.

Ovo za plaćanje poreza znam iz porodičnog iskustva.
Odgovaram nakon dugo vremena po sjećanju..

Ta osoba je zaista bila žena koja se predstavljala kao nekakva simpatija ili djevojka iz njegove mladosti. Kako je ona saznala za njihov vrlo davni odnos koji možda i nije bio zapravo odnos, ne znam. Policija je istraživala tu prevaranticu radi prijave njene kolegice koju je prevarila za neke novce. Istražujući prijavljeni slučaj prijevare policija je otkrila i tu mnogo neobičniju prevaru, inače riječ je bila o nikada udavanoj 50- išnjakinji bez djece s dobrom plaćom na sigurnom državnom poslu s naslijeđeniom nekretninom.

Back