Testiranje bloga

E stvarno dobrodosao na krstaricu,zabludeli sine.Treba nam neko,ko ce pametno da pise o svim desavanjima kod
nas i u svetu.Ove nase forumasice,veoma su slabo aktivne.verovatno gledaju prenos iz Brazila,ako vec nemaju neka
pametnija posla.Zeni je mesto u kuci a ne na ulici.danas je medjutim,sasvim "normalno" da zena ide ulicom i pusi.
Ni psovanje im nije strano.Izgubila se ona zenstvenost,koja znam sa starih slika,kao recimo Merilin Monro.Da li cemo
ikada mi,danasnji mladi muskarci,imati srecu,da kao nasi ocevi,vidjaju ( bar na fotkama) zenske kao M.Monro,kao
sve one Holivudske zavodnice,pune seksepilnosti i bujne zenstvenosti.Ove sto vidjamo po ulicama,lice na motke,
jadne ,blede,sa pocepanim farmerkama,obojenih kosa,napunjenih usana i stopala broj 45.Bljak,bljak....

E stvarno dobrodosao na krstaricu,zabludeli sine.Treba nam neko,ko ce pametno da pise o svim desavanjima kod
nas i u svetu.Ove nase forumasice,veoma su slabo aktivne.verovatno gledaju prenos iz Brazila,ako vec nemaju neka
pametnija posla.Zeni je mesto u kuci a ne na ulici.danas je medjutim,sasvim "normalno" da zena ide ulicom i pusi.
Ni psovanje im nije strano.Izgubila se ona zenstvenost,koja znam sa starih slika,kao recimo Merilin Monro.Da li cemo
ikada mi,danasnji mladi muskarci,imati srecu,da kao nasi ocevi,vidjaju ( bar na fotkama) zenske kao M.Monro,kao
sve one Holivudske zavodnice,pune seksepilnosti i bujne zenstvenosti.Ove sto vidjamo po ulicama,lice na motke,
jadne ,blede,sa pocepanim farmerkama,obojenih kosa,napunjenih usana i stopala broj 45.Bljak,bljak....

:::e moji sinovci , sinovci...kurave su uvek bile kurave....iz milošte , zvali su ih noćne dame , i to je to....posle su ješe izmislile holivud i reklamu , pa su od ****** napravili "dame" visokog stila...e , sad da znate sinovci , te holivudske zavodnice , za vaše saznanje , očevi vaši imali su drugačija viđenja tih holivudskih zavodnica , nego vi sad...samo za razliku od vas , oni su znali da su plitkih džepova i nikakvih razbojničkih pozicija , pa ni sanjarili nisu o tim holivudskim ženskinjama - već su se skromno zadovoljavali dansing damama ili kuplerajskim ženskinjem... a kad reše da se žene , krenu poznatim šorevima , podignuta čela i nakrivljena šeširića ....
...oću da kažem , u tim vremenima vaših očeva , na tom planu , dejstvovao je suvi realizam i radilo se bre , po tom pitanju dano noćno - svojski ...danas se kao nešto sanjari , desan-šakiše , paradira ponosno gejovski ( kao ono , i muškinje i ženskinje sve sam specijalistički desantni padobranac , sit svega i neustrašiv šakaroš ) --- i bleji....

Back