Тестирајмо робокапа

Кад га већ сетујете, види како да отвара налоге по Крсти и замјењује све оне које ћете тако отјерати одавде. :mrgreen:
realno poostravanje kriterijuma je do sad donelo pozitivne rezultate u statistici.
ocigledno je ljudima dosta bilo da ih provociraju, vredjaju i omalovazavaju i od kad je poostreno kaznjavanje i sprecavanje takvog ponasanja belezimo skok posete.

realno poostravanje kriterijuma je do sad donelo pozitivne rezultate u statistici.
ocigledno je ljudima dosta bilo da ih provociraju, vredjaju i omalovazavaju i od kad je poostreno kaznjavanje i sprecavanje takvog ponasanja belezimo skok posete.
Ма чудо једно! Европски тигар од форума, каква скокчина и то за један дан! Још кад га сетујеш да сам и отвара теме и пише по њима... посјета ће скочити у небеса! А тек кад сам почне и да се посјећује... :lol:

kako mislis jedan dan?
poostravanje moderisanja je akcija koja traje vec 3 meseca.

zaista mislis da bi radili nesto sta ne pokazuje rezultate?
Браво мајсторе! А ја се питам која то гњида ми обриса пар уписа који нити су увредљиви, нити прости, нити ван теме... Ал сте га оправили, свака вам част! :lol:

meni robokap stopirao jednu poruku upravo..kaže vređanje, govor mržnje...poredio sam na temi o Gorici Gajević Slobine kadrove sa ovima iz akademije mladih lidera i upotrebio pežorativni izraz za ove druge da naglasim koliko malo vrede u odnosu na ove prve i Robokap reagovao..Robokap u misiji odbraniti mlade lidere..ja bih ovog Robokapa angažovao da cenzuriše političare...

Back