Тестирајмо робокапа

Пилипенда

Veoma poznat
Poruka
13.809
Пошто смо добили робокапа тј. AI мода који треба да се побрине да нам расправе по форуму буду уљудне, сврсисходне и у оквиру постављене теме, ајде да у овој пробамо тестирати његовр рад и тако му помоћи да се што прије опамети. Бистар је то дечкоња, кажу да брзо учи.

@hrleći
Имаш заслужену част да будеш прва, пробај ме увриједити али уљудно, тако да прође „испод радара” и да се не само не наљутим, него да ти лупим срце на увреду! ;)

robokap je jedan fini mladic koji sve cita i onda oznaci neku temu kao uvredljiv jezik a u sustini je unikod karaktera koji nikad nije video pre u svom kratkom silikonskom zivotu i nema pojma sta je a onda kao i mi ono sto nam je nepoznato proglasimo da nas neko vredja i psuje. Na primer: F'ox il-ħanzira! Ovo sigurno nikad nije cuo pre!

(e sad da vidimo posto ove srpske psove kao prepoznaje)

robokap je jedan fini mladic koji sve cita i onda oznaci neku temu kao uvredljiv jezik a u sustini je unikod karaktera koji nikad nije video pre u svom kratkom silikonskom zivotu i nema pojma sta je a onda kao i mi ono sto nam je nepoznato proglasimo da nas neko vredja i psuje. Na primer: F'ox il-ħanzira! Ovo sigurno nikad nije cuo pre!

(e sad da vidimo posto ove srpske psove kao prepoznaje)
Још мало па има да му се испоначеститам миле нове године! :mrgreen:

Пошто смо добили робокапа тј. AI мода који треба да се побрине да нам расправе по форуму буду уљудне, сврсисходне и у оквиру постављене теме, ајде да у овој пробамо тестирати његовр рад и тако му помоћи да се што прије опамети. Бистар је то дечкоња, кажу да брзо учи.

@hrleći
Имаш заслужену част да будеш прва, пробај ме увриједити али уљудно, тако да прође „испод радара” и да се не само не наљутим, него да ти лупим срце на увреду! ;)
Ovde (na forumu Opusti se) AI ne radi
Ovde je dopuštena slobodnija priča ali bez vređanja i kršenja zakona.

Ovde (na forumu Opusti se) AI ne radi
Ovde je dopuštena slobodnija priča ali bez vređanja i kršenja zakona.
Е јбг, џаба сам кречио... Значи турили га само на корону? Оно није да нема смисла, тамо смо већ имали AI мода и раније... :mrgreen:

Е јбг, џаба сам кречио... Значи турили га само на корону? Оно није да нема смисла, тамо смо већ имали AI мода и раније... :mrgreen:
Nije skroz džabe, sada su i drugi upoznati da AI nije instaliran na sve forume.
Ovde nije a nadam se da nikada i neće.

Nije skroz džabe, sada su i drugi upoznati da AI nije instaliran na sve forume.
Ovde nije a nadam se da nikada i neće.
Ма и горе од џаба, сад испадох промотер AI-а! :dash:
Ај нека га мало нек нас чита... а онда ћу најстрашније извријеђати самог себе па да видим како ће ме бановати, а да тако не казни и оног недужног мене који је извријеђан... Од такве неразмрсиве дилеме има од њега да остану само дугмићи! :mrgreen:

u eksperimentalnoj fazi nije akrtiviran na svim forumiam bas zato sto ga jos setujemo da radi kako treba.

Back