Testenina za supice

brizna mama

Primećen član
Poruka
505
Mame, tate, i ostali,
da li ste negde videli testeninu sa medama, slovima ili zvezdicama posebno da se kupi, a da nije u supici iz kesice(Knorr, Magi i sl.). Koliko sam gledala po radnjama u mom kraju (Maxi) sve se svelo na obicne rezance, sire ili uze.

nece dete da jede supu, pa bi da ga animiras? ne znam gde ima takvih testenina(ako natrcim, oma cu ti javim), ali mozda mozes da resis problem sa tanjirom.. kad sam bio mali, imao sam tanjir u kojem je bio nacrtan meda.. i kad pocnem da gnjavim supu po sat vremena, meni se cini da je supe sve manje i da mi meda pomaze.. i tako, malo ja, malo meda - ode supa

ja sam vido...ima po privatnim marketima upakovani su u fišek celofane....a u kesici c soopa azbooka ili matematika sas brojevi i slovca....dobre domaćice same prave rezance....i same modeliraju rezance za svoje ljoobimce...nema roočka bez mooke..mogu se naprave medvedi, krstići za vernike.. razni oblici...........

Имали смо и ми једно време тај проблем, па је могла да се једе само ''супица са словима''... Било их је до скоро, погледаћу баш ко производи ту тестенину, ако нађем...
А звездица има, то сам сигурна јер их још користимо.

Back