- Poruka
- 548
ma apocalyptic city poslusajte obavezno par puta...
Preslusala sam i sta sad?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma apocalyptic city poslusajte obavezno par puta...
majketi nemas blage o metalu nemoj komentarisati kake veze imaju kanibali sa testamentom ,testament je thash,sa udaranjem u bas bubanj vise,neparni solo,razumljiviji vokal,o drugacijim temama pricaju,cannibali death metal sa growlom,pricaju o smrti i tim stvarima,bubjnar roka jedna ritam i sl,drug stim gitare u mnogo dubljem...samo im je zajednicko sot su metal i imaju gitare i bubnjeve , . . ovim sto je testament uradio na videu pokazuju da znaju da sviraju SVAKA IM CAST. . .
Koliko si ti obrazovana o muzici.... Black metal?Hahah.Da,da,a Tokijo Hotel je nekkro grim freezing troll metal.Meni je sve ovo isto... sve te black metal (ili sta god groope), te sto se mnogo deru, dok ti riffovi & bubnjevi iz'edaju zeludac, meni su iste.... ni ova nije nesto posebno...
Vec vidjenog?pa lyrics nije nis' posebno, ono,
kao da je neki depresivni, pasivno - agrasivan teenovac pisao
muzika opet nije nis' posebno... toliko prasine oko vec vidjenog/sviranog/pjevanog.... :-|
trash, doslovice
To je bash do jaja.da riffovi izjedaju zelduac pogledajte ovo molim vas ovo je legendarno znaci kraljevi obozavam ih
OVER THE WALL LIVE AT ALCATRAZ +malo iznanadjenje pogledajkte obavezno
Dobar.kakav je ovaj novi album??
Aj... chill
Znam ja to, de, de, de nego sam spomenoola zbog onih.
A taj Testament je svejedno sh*t xD
kakav je ovaj novi album??