Test voznja!

Nego kakav je? Kazes voli te a ne zeli te zenit.. haaaloooooooooooo?

Da ti iskreno kazem ja sam isto ko forumas OkrugloPaNaCose razmisljao da zapelo negdje u obrazovanju stobom.Ali ustvari ti si valjda odrasla tako bez oca ili sa ocem koji stalno zauzet.I sve to u brdo zemalja,znaci tesko i malo prijatelja (pravih) imala tokom zivota.
I zato sada i trazis ljubavi kod starijih muskaraca jer kompenziras.. trazis nekog da te "cuva" da se "brine" o tebi.

Ja da sam ti prijatelj,ja bi ti rekao slicno kao tvoj bivsi i savjetavao ti da ga ostavis jednostavno.Ali nisam prijatelj ti i ti neces slušat moj savjet kakav god ti napisem ionako ovdje.Ustvari neces slusat niciji savjet sta god netko napise ovdje.

Proricem ti srednju tugu od zivota... :aha:

:heart:
Ja jesam odrasla bez oca, ali to nema veze. Eto, mnogi su odrasli sa ocem, pa su iskompleksirani i isfrustrirani, sto mozemo da vidimo ovde. Ja ne trazim nikakvu ocinsku figuru, ja se samo zaljubljujem u onoga ko mi se svidi.
Nismo odredili datum. On je rekao da treba da sacekamo da vidimo kako ce sve ici i da ne budem brzopleta. Ja sam pristala, bas da bih videla te njegove izmisljotine. Mogu da kazem, da je veridba pozitivno uticala na njega. Izgleda da je prestao da jede meso. Vise ne smrdi na pljeskavice, dim i beli luk.:heart:

Sto ti uopste zuris da se udas? Koliko dugo ste uopste zajedno? Mozda mi je promakao taj podatak...izvini

Zasto je lose da se udam? Posebno, ja se veoma plasim "Prokletstva 27", pa bih zato volela da se udam i da imam dete.:heart:

@Cica - Ne znam, za mene je ponasanje Jevrejina nedopustivo....
Sta to znaci - on je mogao da nadje srec sa drugom zenom, a ti ne mozes....

Sugerise ti i salje negativnu energiju ... za tvoj zivot :aha:

Ja sam mu danas postavila konkretno pitanje: Ako ja raskinem veridbu, da li ces se ti razvesti. On je rekao: "Da!" Dodao je da sada ne moze, posto zena treba da mu se porodi i misli da bi bilo neposteno da je sada ostavi, ali mi je rekao da on svoju buducnost vidi sa mnom. Ja sam njemu rekla da on mora da se spusti na zemlju i da razmisli malo sta zeli.:heart:

U to ne treba da veruju drugi vec ti i tvoj izabranik, ako se volite i srecni ste jedno pored drugog nista vas ne sprecava da imate srecan brak.
I mani se Izraelca, ima zenu i decu i ne treba da ti odredjuje sta da radis u zivotu. Imas verenika koji Izraelca cini suvisnim u tvom zivotu.

Ja se samo cujem preko skajpa sa bivsim deckom i nista vise. Eto, to je prokomentarisao i veceras sam ga malo propitivala. Nista vise.:heart:

Ja sam mu danas postavila konkretno pitanje: Ako ja raskinem veridbu, da li ces se ti razvesti. On je rekao: "Da!" Dodao je da sada ne moze, posto zena treba da mu se porodi i misli da bi bilo neposteno da je sada ostavi, ali mi je rekao da on svoju buducnost vidi sa mnom. Ja sam njemu rekla da on mora da se spusti na zemlju i da razmisli malo sta zeli.

Alo bre Cico,
sta ima da mu postavljas takva pitanja...

Ti imas decka koji te voli, i zaprosio te je !

Jevrejin je ljubomoran, i to su sve prazne price....
On ima problem u braku, ako se krisom cuje sa tobom svaki dan... ali to nije tvoja stvar ^^

Dete se ne pravi,ako ljudi hoce da se razvedu :whistling:

Poslednja izmena:
Alo bre Cico,

On ima problem u braku, ako se krisom cuje sa tobom svaki dan... ali to nije tvoja stvar ^^

Upravo sam saznala da mu se zena porodila. Ali tu bebu su oni napravili pre devet meseci. A pored toga, to ne mora da znaci. Moja bivsa drugarica je zelela da ojaca vezu sa svojim deckom pa su dobili dete, ali se on ipak razveo posle, ali je stvarno otezao dok smo bili u vezi. Kada sam raskinula, on je podneo zahtev za ravod, ali je bilo kasno. Sada je neozenje.:heart:

Pa eto... sad ispade da si bila i sa deckom s kojim tvoja bivsa drugarica ima dete ~~~~

pa zato i ne veruje da cete se vencati, jer zna kako su tvoje veze nestalne...

Da, bila sam sa njim. Ja sam bila u njega zaljubljena 16 godina. Od moje pete godine. Strpljivo sam cekala da se razvede. Mislim da sam nejga volela najvise do sada. Pisala sam na onoj tvojoj temi sa puno pitanja o njemu.:heart:

Dajem oglas:

"Podučavam mlade devojke kako da testiraju buduće muževe. Šifra: "Ebo nije, al naebo jeste"." :lol:

A, znam taj test.
Vrlo efikasan, revolucionaran test.
Opštenarodan....
Hoklica, lavor i jajca....
Jel' to ?
Hoklica, da sedneš, da ne zamaraš celinu nogu,
lavor - da naspeš vodu.
Sledeći priđe, čučne, ti dovatiš, gurneš u lavor.
Ako potonu, OK, a ako plivaju - ne valja, prazna.
Baciš onom iz Velike Plane da pravi hamburgere.
Čisto da se bar nešto izvuče....

El' taj test ? Vrlo je efikasan za udavače, radi provere iskaza mladoženja !

Poslednja izmena:
A, znam taj test.
Vrlo efikasan, revolucionaran test.
Opštenarodan....
Hoklica, lavor i jajca....
Jel' to ?
Hoklica, da sedneš, da ne zamaraš celinu nogu,
lavor - da naspeš vodu.
Sledeći priđe, čučne, ti dovatiš, gurneš u lavor.
Ako potonu, OK, a ako plivaju - ne valja, prazna.
Baciš onom iz Velike Plane da pravi hamburgere.
Čisto da se bar nešto izvuče....

El' taj test ? Vrlo je efikasan za udavače, radi provere iskaza mladoženja !

Cudan neki test. :heart:

Alo bre Cico,

@ Cico ovo podebljano ti je bitno.
Zaboravi ljubomornog Izraelca.
Vencanje i brak treba da budu kruna ljubavi u zivotu svakog para, kasnija dolaze deca koja postaju dragulj na toj kruni i zivotu daju smisao jer ste iz ljubavi stvorili novo ljudsko bice koje ce jednog dana takodje voleti i biti voljeno.

@ Cico ovo podebljano ti je bitno.
Zaboravi ljubomornog Izraelca.
Vencanje i brak treba da budu kruna ljubavi u zivotu svakog para, kasnija dolaze deca koja postaju dragulj na toj kruni i zivotu daju smisao jer ste iz ljubavi stvorili novo ljudsko bice koje ce jednog dana takodje voleti i biti voljeno.

Hvala. To sto si rekao je lepo, osim to "Ljubomorni Izraelac". Pa sam htela da ti dam i reputaciju, ali:
"Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku snowtrooper"
.:heart:

Back