Vrela Cica
Iskusan
- Poruka
- 5.579
Nego kakav je? Kazes voli te a ne zeli te zenit.. haaaloooooooooooo?
Da ti iskreno kazem ja sam isto ko forumas OkrugloPaNaCose razmisljao da zapelo negdje u obrazovanju stobom.Ali ustvari ti si valjda odrasla tako bez oca ili sa ocem koji stalno zauzet.I sve to u brdo zemalja,znaci tesko i malo prijatelja (pravih) imala tokom zivota.
I zato sada i trazis ljubavi kod starijih muskaraca jer kompenziras.. trazis nekog da te "cuva" da se "brine" o tebi.
Ja da sam ti prijatelj,ja bi ti rekao slicno kao tvoj bivsi i savjetavao ti da ga ostavis jednostavno.Ali nisam prijatelj ti i ti neces slušat moj savjet kakav god ti napisem ionako ovdje.Ustvari neces slusat niciji savjet sta god netko napise ovdje.
Proricem ti srednju tugu od zivota...![]()

Ja jesam odrasla bez oca, ali to nema veze. Eto, mnogi su odrasli sa ocem, pa su iskompleksirani i isfrustrirani, sto mozemo da vidimo ovde. Ja ne trazim nikakvu ocinsku figuru, ja se samo zaljubljujem u onoga ko mi se svidi.
Nismo odredili datum. On je rekao da treba da sacekamo da vidimo kako ce sve ici i da ne budem brzopleta. Ja sam pristala, bas da bih videla te njegove izmisljotine. Mogu da kazem, da je veridba pozitivno uticala na njega. Izgleda da je prestao da jede meso. Vise ne smrdi na pljeskavice, dim i beli luk.![]()
Sto ti uopste zuris da se udas? Koliko dugo ste uopste zajedno? Mozda mi je promakao taj podatak...izvini

Zasto je lose da se udam? Posebno, ja se veoma plasim "Prokletstva 27", pa bih zato volela da se udam i da imam dete.![]()
@Cica - Ne znam, za mene je ponasanje Jevrejina nedopustivo....
Sta to znaci - on je mogao da nadje srec sa drugom zenom, a ti ne mozes....
Sugerise ti i salje negativnu energiju ... za tvoj zivot![]()

Ja sam mu danas postavila konkretno pitanje: Ako ja raskinem veridbu, da li ces se ti razvesti. On je rekao: "Da!" Dodao je da sada ne moze, posto zena treba da mu se porodi i misli da bi bilo neposteno da je sada ostavi, ali mi je rekao da on svoju buducnost vidi sa mnom. Ja sam njemu rekla da on mora da se spusti na zemlju i da razmisli malo sta zeli.![]()
U to ne treba da veruju drugi vec ti i tvoj izabranik, ako se volite i srecni ste jedno pored drugog nista vas ne sprecava da imate srecan brak.
I mani se Izraelca, ima zenu i decu i ne treba da ti odredjuje sta da radis u zivotu. Imas verenika koji Izraelca cini suvisnim u tvom zivotu.

Ja se samo cujem preko skajpa sa bivsim deckom i nista vise. Eto, to je prokomentarisao i veceras sam ga malo propitivala. Nista vise.![]()