Prosao je 8. mart. Juce sam dobila od decka veliki buket ruza i predivnu veceru. Setali smo malo uvece, ali je zahladilo, pa smo se vratili kuci. Ipak, ja sam presrecna, jer smo se verili, pa sam postavila pitanje svadbe, odn. datuma. On je odgovorio da cemo videti o svadbi tek sledece godine. Ja sam prihvatila, jer nema slobodnih mesta u maju. Odlucila sam da, eto, ne budem svojeglava i tvrdoglava, kako mi je rekao, pa da prihvatim te njegove izmisljotine. On se ponasa, kao da je moj vrsnjak od 20ak godina, a ne ozbiljan, zreo muskarac od 39. Da cekamo?! Hajde! Ipak, ja sam ga upozorila da supa, koja se ohladi nije tako dobra kao vrela. On je rekao: "Strpljen, spasen!" Ja sam rekla: "Dobro." Iako ne znam sta to znaci.
Veceras sam se preko skajpa cula sa bivsim deckom. Rekla sam mu da sam se verila i on je rekao: "Ja znam da od toga nema nista, ali ti cestitam." Zahvalila sam mu se i rekla sam mu da mora da se opameti. Njegova zena je vec legla, a oni imaju kompjuter u predsoblju, tako da nas nije cula. I ona se sprema za porodjaj ovih dana, a on se sav uspalio.
Zasto niko ne veruje, da ja mogu da se udam i da mogu da imam srecan brak?