Test voznja!

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
:heart:
Prosao je 8. mart. Juce sam dobila od decka veliki buket ruza i predivnu veceru. Setali smo malo uvece, ali je zahladilo, pa smo se vratili kuci. Ipak, ja sam presrecna, jer smo se verili, pa sam postavila pitanje svadbe, odn. datuma. On je odgovorio da cemo videti o svadbi tek sledece godine. Ja sam prihvatila, jer nema slobodnih mesta u maju. Odlucila sam da, eto, ne budem svojeglava i tvrdoglava, kako mi je rekao, pa da prihvatim te njegove izmisljotine. On se ponasa, kao da je moj vrsnjak od 20ak godina, a ne ozbiljan, zreo muskarac od 39. Da cekamo?! Hajde! Ipak, ja sam ga upozorila da supa, koja se ohladi nije tako dobra kao vrela. On je rekao: "Strpljen, spasen!" Ja sam rekla: "Dobro." Iako ne znam sta to znaci.
Veceras sam se preko skajpa cula sa bivsim deckom. Rekla sam mu da sam se verila i on je rekao: "Ja znam da od toga nema nista, ali ti cestitam." Zahvalila sam mu se i rekla sam mu da mora da se opameti. Njegova zena je vec legla, a oni imaju kompjuter u predsoblju, tako da nas nije cula. I ona se sprema za porodjaj ovih dana, a on se sav uspalio.
Zasto niko ne veruje, da ja mogu da se udam i da mogu da imam srecan brak? :heart:

Sta ti je bivsi, jevrejin, rekao je ponizavajuce.... i ja bi prekinula svaki kontakt sa njim ~~~~
Znaci, ne veruje da si u stanju da se udas, i budes ozbiljna ..... zena :eek:

Za verenika - nije normalno da covek od 39. toliko odugovlaci... znaci, godinu dana,
a zivite zajedno :(

Strapaciraj mu malo u sexi spavacicama, pa cemo da vidimo da l' ce izdrzati do sl.godina :lol:

Sta ti je bivsi, jevrejin, rekao je ponizavajuce.... i ja bi prekinula svaki kontakt sa njim ~~~~

Šališ se jel? Jer ako si ozbiljna nesto definitivno ne valja.

Za verenika - nije normalno da covek od 39. toliko odugovlaci... znaci, godinu dana,

Strapaciraj mu malo u sexi spavacicama, pa cemo da vidimo da l' ce izdrzati do sl.godina :lol:

Normalno je ako covjek oduglvaci da ne zeli.On kaze njoj "dobro"... a to znaci ne ali eto rado bi jos trpao bez da si radi probleme.Uostalom 39 i 20+.. kakvi su to spojevi? :roll:

Slazem se sa bivsim sve u svemu.

Poslednja izmena:
Nisi ovde ništa pogrešila, već u životu.

Nisi odgovorila na pitanje, naravno, samo ako to želiš :)

Isla sam u vrtic, to je bila u stvari anglikanska skola, posle sam isla u skolu u Tel Avivu, pa sam isla katolicku u Svajcarsku, u srednju u Kanadi i Americi, pa opet u Svajcarsku, u Francusku, Italiju, Srbiju, Englesku. Kako to mislis obrazovanje? Mogu da kazem da je to nesto kao gimnazija. Sada sam upisala menidjment. I dobro mi ide. To sam upisala, zato sto me je mrzelo da idem po fakultetima, koje sam upisala.:heart:

Rekao je i da jedino veruje da bih bila srecna, kada bih se udala za njega. Ipak, on nista ne rpeduzima po tom pitanju.:heart:

To nije moj stila. Ja ne nosim spavacice. Veoma retko. Uglavnom spavam sa kapljicom Sanel 5 na meni. ;) :heart:

Normalno je ako covjek oduglvaci da ne zeli.On kaze njoj "dobro"... a to znaci ne ali eto rado bi jos trpao bez da si radi probleme.Uostalom 39 i 20+.. kakvi su to spojevi? :roll:

Sta je tu normalno?! Kakav je to nacin da neko bude tako licemeran i da kaze: "Dobro", a misli sve najgore. Moj decko nije takav. Razlika u godinama je takva kakva je, ali to nije strasno, jer nas spaja ljubav. Helo, da li si cuo za to?:heart:

Sta je tu normalno?! Kakav je to nacin da neko bude tako licemeran i da kaze: "Dobro", a misli sve najgore. Moj decko nije takav. Razlika u godinama je takva kakva je, ali to nije strasno, jer nas spaja ljubav. Helo, da li si cuo za to?

Nego kakav je? Kazes voli te a ne zeli te zenit.. haaaloooooooooooo?

Da ti iskreno kazem ja sam isto ko forumas OkrugloPaNaCose razmisljao da zapelo negdje u obrazovanju stobom.Ali ustvari ti si valjda odrasla tako bez oca ili sa ocem koji stalno zauzet.I sve to u brdo zemalja,znaci tesko i malo prijatelja (pravih) imala tokom zivota.
I zato sada i trazis ljubavi kod starijih muskaraca jer kompenziras.. trazis nekog da te "cuva" da se "brine" o tebi.

Ja da sam ti prijatelj,ja bi ti rekao slicno kao tvoj bivsi i savjetavao ti da ga ostavis jednostavno.Ali nisam prijatelj ti i ti neces slušat moj savjet kakav god ti napisem ionako ovdje.Ustvari neces slusat niciji savjet sta god netko napise ovdje.

Proricem ti srednju tugu od zivota... :aha:

Poslednja izmena:
Šališ se jel? Jer ako si ozbiljna nesto definitivno ne valja.

Nov si .. ne "trpa" ?

- - - - - - - - - -

Skitaro, u koje vreme se dolazi? :lol:

Da, predpostavio sam šta radi. :lol:

Vidis u koje vreme sam dosla ??

Cekali smo na madjarskoj granici 3 i po sata :dash: :dash: :dash:

Nov si .. ne "trpa" ?

Nov sam da i trpa,trpa...

Da.... pisala sam s njom na pp malo.....

Devojka je prosla sveta, i upoznata je sa mnogim stvarima,
o kojima prosecan forumash nema ni predstavu :aha:

Meni se cini da si odgovorila prije nego si procitala sve moje postove na temu.

@Cica - Ne znam, za mene je ponasanje Jevrejina nedopustivo....
Sta to znaci - on je mogao da nadje srec sa drugom zenom, a ti ne mozes....

Sugerise ti i salje negativnu energiju ... za tvoj zivot :aha:

Salje negativnu energiju za tvoj zivot? :hahaha:

Pa dobro mozda njihove energije nisu sudjene skupa.Mozda im u zvjezdama tako stoji.Sta su po horoskopu? :aha:

Poslednja izmena:
Zasto niko ne veruje, da ja mogu da se udam i da mogu da imam srecan brak?

U to ne treba da veruju drugi vec ti i tvoj izabranik, ako se volite i srecni ste jedno pored drugog nista vas ne sprecava da imate srecan brak.
I mani se Izraelca, ima zenu i decu i ne treba da ti odredjuje sta da radis u zivotu. Imas verenika koji Izraelca cini suvisnim u tvom zivotu.

U to ne treba da veruju drugi vec ti i tvoj izabranik, ako se volite i srecni ste jedno pored drugog nista vas ne sprecava da imate srecan brak.
I mani se Izraelca, ima zenu i decu i ne treba da ti odredjuje sta da radis u zivotu. Imas verenika koji Izraelca cini suvisnim u tvom zivotu.

Bas tako ^^

Nije mi jasan taj odnos Jevrejina i nje....
On je ozenjen covek. Ona je zadovoljna sa svojim deckom/verenikom.

Zamisli da ti neko stalno govori - neces uspeti, neces uspeti...

Ja bih ga otpilila iz svog zivota ooodavno :aha:

Bas tako ^^

Nije mi jasan taj odnos Jevrejina i nje....
On je ozenjen covek. Ona je zadovoljna sa svojim deckom/verenikom.

Zamisli da ti neko stalno govori - neces uspeti, neces uspeti...

Ja bih ga otpilila iz svog zivota ooodavno :aha:

Mozda ni njoj nije jasan ceo taj odnos. Ako su raskinuli i nastavili sa svojim zivotima ne treba vise da se opterecuju time sta bi bilo da su zajedno ili da brane jedno drugom da budu srecni sa drugim osobama.

Back