Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 31.912
Ne diraj mi anketare!

Jao... završiš s poslom u 16:00, pojedeš i malo prilegneš, telefon zvoni u 17:30...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne diraj mi anketare!
Odlicno zapazanje, to sam prvo uocio.dete najverovatnije vrištii zbog telefona i lonca za čaj
Test je ocigledno za zeneja sam odabrao 4 i uiopšte ne odgovaram opisu...oko mene je stalni nered u kući koji ja i ne primećujem...loš je test?
Sto smo prakticniIsto, s tim da bih otišla i da piškim i operem ruke prije 3![]()
nismo neosetljivi nego racionalni....bebi neće ništa faliti ako plače 10 sekundi duže....toliko ti maksimum treba da skloniš psa sa kauča i čajnik sa ringle....uvek prvo reaguješ na ono što ima najveći potencijal za štetu...Beba treba uvek da je na prvom mestu. Instinkt treba da radi-odmah treba spasiti dete bez obzira na sve.
Izgubila sam poverenje. Imam posla sa neosetljivim ljudima.
Ne place dete zbog buke nikad,deca treba da spavaju s nekom muzikom ili da radi tv,ako je tisina navikne na to ne spava mirno uz zvukoveA kako da umirite dete prvo kad telefon, cajnik i kuce prave buku i zbog toga ono place?
Jeste razmislili o tome?
Znaci prvo delujete na posledice a ne na uzrok problema.
to je interfonKad znaš da na fiksni zove jedino tetka![]()