- Poruka
- 91.567
Tiganj sa poklopcem košta 2.200 dinara
Tiganj košta 2.000 dinara više od poklopca.
Koliko košta poklopac?
Koliko košta poklopac?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Тачније би било рећи да ме чини интровертним. А с обзиром да су аутистични људи интровертни, то значи да су мени, као интроверту, веће шансе да патим од аутизма.Kažu da je Harvard izmislio taj i još dva pitanja da vide da li ćeš da se zamisliš, što te onda čini (verovatno) autističnim!?!
A ipak, Harvadd ga je uvrstio u test rane indikacije autizma. U njihovoj verziji bejzbol palica i lopta koštaju $1,10...Тачније би било рећи да ме чини интровертним. А с обзиром да су аутистични људи интровертни, то значи да су мени, као интроверту, веће шансе да патим од аутизма.
На другу страну, исто тако се може доћи до закључка да су ови што су одговорили нетачно екстравертни. А с обзиром да су хистрионици екстравертни, то значи да су им веће шансе да су хистрионици.
Тако да то дефинитивно није тест да ли си аутистичан или не већ у најбољем случају тест да ли постоји најмања могућност да јеси.
На другу страну, постављено питање само по себи, па ни у комбинацији са било која друга два, ми не делује ни као добар тест интровертностиПоприлично једноставан математички задатак који не захтева никакво посебно удубљивање и замишљеност.
Где си нашао поклопац за те паре? Јел има још?Tiganj sa poklopcem košta 2.200 dinara
Koliko košta poklopac?
Pogledajte prilog 1650610