The Graeat Gatsby Veoma poznat Banovan Poruka 13.394 07.04.2014. u 23:30 - test d2 #1 zanima me sve o ovom testu, koliki je procenat tacnih da bi se polozio d2? Veoma mi je vazno.
J jelen.co Veoma poznat Poruka 14.511 08.04.2014. u 12:46 - test d2 #3 The Graeat Gatsby: zanima me sve o ovom testu, koliki je procenat tacnih da bi se polozio d2? Veoma mi je vazno. Kliknite za proširenje... Da si pitao za d3 pa da nešto pomognemo........
The Graeat Gatsby: zanima me sve o ovom testu, koliki je procenat tacnih da bi se polozio d2? Veoma mi je vazno. Kliknite za proširenje... Da si pitao za d3 pa da nešto pomognemo........
Dragoljub69 Buduća legenda Poruka 26.820 08.04.2014. u 20:35 - test d2 #4 The Graeat Gatsby: zanima me sve o ovom testu, koliki je procenat tacnih da bi se polozio d2? Veoma mi je vazno. Kliknite za proširenje... Taj procenat tačnih je proporcionalan broju tačnih odgovora,a obrnuto proporcionalan samom broju pitanja.
The Graeat Gatsby: zanima me sve o ovom testu, koliki je procenat tacnih da bi se polozio d2? Veoma mi je vazno. Kliknite za proširenje... Taj procenat tačnih je proporcionalan broju tačnih odgovora,a obrnuto proporcionalan samom broju pitanja.