Tesno, tesno (al nije ****)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

bezibre!

Poznat
Banovan
Poruka
8.923
Tesno u duši
Osećate li nekad tako neko teskobu
kao da su se pluća skupila i arobila jetru
srce kao da pumpa na naftnoj platformi
a onako - bez razloga
nego samo steže steže...
A dečaci moji, osećateli....
Ne znam...
TUžno je meni sve to
Nekako...

Tesno u duši
Osećate li nekad tako neko teskobu
kao da su se pluća skupila i arobila jetru
srce kao da pumpa na naftnoj platformi
a onako - bez razloga
nego samo steže steže...
A dečaci moji, osećateli....
Ne znam...
TUžno je meni sve to
Nekako...
pa i jesi tužan
pa kad bi optrčo laganim tempom tri kruga oko fiće ne bi mogo da dodješ k sebi nedelju dana, probadalo bi te ko profesionalac pikado,
a malo te stegnulo što si poharao solidan švecki sto i odma patetišeš

bežika, ja stvarno ne razumem zašto se ti ne pozabaviš tom kilažom već jednom, nije to dobro po zdravlje, čoveče

fizički se aktiviraš, uzmeš neku dijetu, izbaciš hleb, slatkiše, alkohol i cigarete, i tako furaš jedno godinu dana, da vidiš gde si

ima da budeš kao nov

msm, da se razumemo, nemam ja ništa protiv ljudi sa viškom kilograma, čak su mi simpatični, ali tvoj višak je PREVELIKI - bar sudeći po ovoj poslednjoj slici

i u principu, veliki deo ukupnog ljudskog nezadovoljstva i tuge, proističe baš iz nezahvalnog fizičkog izgleda... nema to mnogo veze sa nekim drugim stvarima

a ti si lep dečko i šmeker si, imaš do jaja fazone, jako si pametan i duhovit, samo da regulišeš malo kilažu

žene bi se lepile za tebe, brate

pozdrav

bežika, ja stvarno ne razumem zašto se ti ne pozabaviš tom kilažom već jednom, nije to dobro po zdravlje, čoveče

fizički se aktiviraš, uzmeš neku dijetu, izbaciš hleb, slatkiše, alkohol i cigarete, i tako furaš jedno godinu dana, da vidiš gde si

ima da budeš kao nov

msm, da se razumemo, nemam ja ništa protiv ljudi sa viškom kilograma, čak su mi simpatični, ali tvoj višak je PREVELIKI - bar sudeći po ovoj poslednjoj slici

i u principu, veliki deo ukupnog ljudskog nezadovoljstva i tuge, proističe baš iz nezahvalnog fizičkog izgleda... nema to mnogo veze sa nekim drugim stvarima

a ti si lep dečko i šmeker si, imaš do jaja fazone, jako si pametan i duhovit, samo da regulišeš malo kilažu

žene bi se lepile za tebe, brate

pozdrav

Lepili bi se i muškarci.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back