- Poruka
- 92.856
Da li neko ima iskustva sa Tesla naočarima od Zeptera?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Deluju bas retro .
Dobro ovo je naučna fantastika ali su se ipak dobro "očešali" o istinu.Nemoj to kupovati, ako ih budes stavio halucinirati ces golubice i golubarnike.
Pogledajte prilog 1196551
Slazem se.Dobro ovo je naučna fantastika ali su se ipak dobro "očešali" o istinu.
Mnogo toga nam je rečeno osamdesetih između redova...nismo shvatali, većina nas.Slazem se.
Film je "B" produkcija osamdesetih ali jos tada je prepoznao masu stvari, tj. nagovijestio sta dolazi.
Пре неких 25 година продавале су се такве наочаре преко топ шопа, у фазону НАСА.oblik mi se ne svidja. Cena od oko 63 hiljade takodje.
Propagiraju neku tehnologiju filtriranja svetlosti ali sam vrlo skeptičan. Voleo bih da je tačno to što reklamiraju
nije to. Ovo filrira neke druge talase. Znam te sa kojima "jasnije vidiš" i koje redukuju bljesak.Пре неких 25 година продавале су се такве наочаре преко топ шопа, у фазону НАСА.
То је стакло које филтрира спектар и то је саставни део пилотској кацига аново је нека јефтина варијанта јер сам држао у рукама пилотску кацигу руских пилота и стакла су тамнија и стварно елиминишу бљесак ако се гледа директно у сунце.
Које, 5гnije to. Ovo filrira neke druge talase. Znam te sa kojima "jasnije vidiš" i koje redukuju bljesak.