teskoce s uzimanjem tecnosti

nesvesna

Zainteresovan član
Poruka
160
Ima li iko da je imao ovo probleme ili bar neki strucnjak da me savetuje kako da se resim ovo bede sto me snasla. ..od pre par meseci Osecaj stezanje upredelu grla ne bol vec kao da su mi usi zacepljene i tesko gutam. ..par puta sam se zagrcnula i sad sa strahon uzimam tecnost. ..prava agonija mi je popiti nesto. ..znam da sam anksiozna al isto mislim da imam i neku infekciju uha jer od pre neko Likör meseci osecam golicanje u uhu kao da se nesto krece...neko mi rece da su to gljivice. ..pa reko da pitam da li zbog toga ne mogu da pijem ili sam na psihickoj bazi sebe ubedila. ..zbog obaveza ne stizem kod lekara a nemam ni bol neki. ..sta se savetuje za to?

Moze biti da je samo psihicki, ali moze biti i da postoji neki organski problem. Za to se, kao i za sve ostalo, savetuje prvo da se utvrdi sta je u pitanju, naravno. Zato, nadjite vremena za lekara, jer neko mora prvo da vas pregleda i mozda posalje na neko snimanje, pa tek onda da vam da savet.

Ako su gljivice onda kanesten kapi rješavaju problem... ako je nešto psihički onda se obratite psihijatru...

pa jes tako antimikotik na svoju ruku bum...oce to...
ne mozes tako na slepo nekome savetovati tako ozbiljan lek, nemoj ne znas ko cita i ne znas sta sve moze da joj bude ako tako po slepom savetu uzme lek....
........................

za postavljaca prvo kod orl da se vidi jel ima neki problem, ako je sve ok onda je u glavici problem, ko sto si sama rekla anksioznost, ima i za to resenje :)

Ima li iko da je imao ovo probleme ili bar neki strucnjak da me savetuje kako da se resim ovo bede sto me snasla. ..od pre par meseci Osecaj stezanje upredelu grla ne bol vec kao da su mi usi zacepljene i tesko gutam. ..par puta sam se zagrcnula i sad sa strahon uzimam tecnost. ..prava agonija mi je popiti nesto. ..znam da sam anksiozna al isto mislim da imam i neku infekciju uha jer od pre neko Likör meseci osecam golicanje u uhu kao da se nesto krece...neko mi rece da su to gljivice. ..pa reko da pitam da li zbog toga ne mogu da pijem ili sam na psihickoj bazi sebe ubedila. ..zbog obaveza ne stizem kod lekara a nemam ni bol neki. ..sta se savetuje za to?

Da odes lepo kod lekara i da ne citas svakakve gluposti po internetu.

Back