Tesko Srbiji i Srbima sa Tadicevcima na vlasti

• Začetnik teme Začetnik teme Tihi-
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
tihi ti si neverovatam,kakve veze ima djindjic sa panicem,ti sem sto neznas da brojis slabo stojis i sa istorijom

pa DS koji je vodio tada Djindjic je ucestvovao te 1993 godine u vladi Milana Panica saveznoj pored SPS i DPS iz crne gore

premiejr te savezne vlade Jugoslavije je bio Milan Panic, kandidat za premijera ispred demorkatske stranke

takodje Milan Panic je malo pre toga kao kandidat DEPOS-a cini mi se izgubio na izborima od Slobodana Milosevica.

Tad je DS prvi put bio u koaliciji sa SPS-om . A drugi put jelte od prosle godine. Al ti si tad bio mala beba ili u u tatinim mosnicama pa to i ne mozes znati.

pa DS koji je vodio tada Djindjic je ucestvovao te 1993 godine u vladi Milana Panica saveznoj pored SPS i DPS iz crne gore

premiejr te savezne vlade Jugoslavije je bio Milan Panic, kandidat za premijera ispred demorkatske stranke

takodje Milan Panic je malo pre toga kao kandidat DEPOS-a cini mi se izgubio na izborima od Slobodana Milosevica.

Tad je DS prvi put bio u koaliciji sa SPS-om . A drugi put jelte od prosle godine. Al ti si tad bio mala beba ili u u tatinim mosnicama pa to i ne mozes znati.

nemoj tihi vise da se blamiras,ds je na izbore u dec 1992 izasla samostalno,nije bila u deposu,i osvojila je 8 mandata na republickom i 6 na saveznom nivou.a srs 70 +30,pa je milosevic napravio manjinsku vladu uz podrsku vadikala,a sledece godine smenili su cosica i panica

nemoj tihi vise da se blamiras,ds je na izbore u dec 1992 izasla samostalno,nije bila u deposu,i osvojila je 8 mandata na republickom i 6 na saveznom nivou.a srs 70 +30,pa je milosevic napravio manjinsku vladu uz podrsku vadikala,a sledece godine smenili su cosica i panica

DS je paktirala sa SPS-om i ucestvovala u vladi saveznoj ciji je premijer bio milan panic.

no tema nije tadasnja vlada nego ova sadasnja vlada i njeni "rezultati"

koja obecanja je ispunio boris tadica i ova vlada?

ne mogu vise da te ispravljam,kad mi budes pokazao kad je ds pomagao sps na saveznom nivou,odgovoricu ti za botina obecanja,a prve savezne izbore 1992 ds je bojkotovala tako da nije imala uopste poslanike u saveznoj skupstini,ko je onda pomagao?duhovi:hahaha:

ma naravno da ne mozes da mi odgovoris koja je Tadic/DS obecanja ispunio jer si pametnica ko ova plavusa iz klipa :hahaha:

pa sad ispada da ovde na forumu svi koji pluju botu imaju firme ,biznise,dobro zive ali su zabrinuti za ostale gradjane,pa bolje sto se nije skucio ko vucko i toma nego ko i milioni gradjana ce morati da uzme kredit i otplacuje svoj stan

Ja nemam svoju firmu, otkud ti ta ideja?!
A to sto je meni manje lose nego drugima, ne znaci da treba da cutim, upravo zbog tih drugih!
Skucio se i Seselj, Sutanovac, Djelic, Vlahovic, Jelasic, Krishto, Dinkic, Dacic, Krkobabic, Dusan Petrovic, Canak, Ceda, Tijanic, a tek Djilas..i da ne nabrajam, trebalo bi mi pola sata da pisem samo imena. I to debelo:roll:

Poslednja izmena:
--------------------------------------------------------------------------------

Citat:
Original postavio dragosh
Slusam danas ekonomiste Danijela Cvijeticanina i onog Prokopijevica i oni kazu da su fakticki:
Rusi zajedno sa MMF-om zacementirali Tadicevu vlast ne samo do kraja mandata vec ce igrati na njega i za sledeci mandat?!.
Navodno ne odgovaraju im bilo kakave promene za duzi period u ovom regionu.

Jednostavno branice ulozeni kapital svim snagama zajedno Rusi i MMF kao i ostali strani ulagaci i investitori.
Ovo ako je tacno, stvarno je strasno?!

munjoliki
:ok:Tadiću kralju,care :worth::ok:

Ima logike u insinuacijama da su Rusi i MMF ucvrstili Tadicevu vlast za jedan poduzi period.
prof. Prokopijevic jos tvrdi kako niti je bilo losije vlasti niti manje sanse da se ona smeni ili obori.
Jednostavno premnogo se zaduzuju tako da ih kreditori sve vise i vise ucvrscuju na vlasti,
jos kaze da vlada nije polozila ispit ali da nikako ne moze da padne na popravni?!

Dragoshe jel znas ti da odgovoris koja je to predizborna obecanja ispunio Boris Tadic i DS???? :think:

dosad niko nije znao :think:

To sad nije bitno nego mene najvise brine cinjenica,
da su Rusi i MMF ovu realno nesposobnu i jalovu vlast dobrano ucvrstili na jedan poduzi period.
Sto ce se u svakom slucaju odraziti na demokratiju i parlamentarizam u Srbiji,
i ustavom zagarantovan princip smenjivosti stranaka na vlasti?! :think:

Back