gost 434892
Veoma poznat
- Poruka
- 12.912
Ovo je prica koliko je zapravo tesko danas biti reper i uopsteno muzicki izvodjac u Srbiji i sa kojim smo se izazovima susretali tokom pokusaja...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Врло је тешко и потребан је новац који опет не гарантује ништа...to je svuda teško u stvari? a baš mnogi pokušavaju i rep
čak i da si negde gde više podržavaju opet ne bi bilo lako probiti se
Normalno je da je tesko i uvek je bilo.Potreban je veliki rad,za postizanje uspeha u bilo kojoj vrsti muzike.Ovo je prica koliko je zapravo tesko danas biti reper i uopsteno muzicki izvodjac u Srbiji i sa kojim smo se izazovima susretali tokom pokusaja...
Treba prvo definisati za sta i gde se orobija mislim probijanje...
A da je tesko tesko je i treba da te sto kazu use.re i dosta srece i a pored toga originalnost i kreativnost a toga manjka kod nas jer svi su tezgaroski nastrojeni tipa dva dinara druze, dejan cukic, kap po kap cover bendovi sad ne znam za rep jer ne slusam a turbo folk grand pink autotjun prezirem i ne zanima me...
Neko ima srece sa par pesama da dozivi slavu i zaradjuje id njih ceo zivot a nekog nikad i ne primete...
Meni bi na primer uspeh bio da solidno zaradjujem od muzike kao sto bih rintao mesecno za platu od 500€ pa i eventualno malo manje kao dodatni izvor zarade a sto se tice slave to je relativan pojam i danas u moderno vreme izcasen pojam tako da bi vise voleo da sam cenjen tj moja muzika nego da od toga prave show i razvlace i modifikuju te ko kurvu mediji i slicno, da ne pricam u sta se pretvore devojke nakon toga...
Ja bi moju muziku sveo na neki kulturni umetnicki nivo a ne zabavljacki za siroke mase a to je gotovo ovde nemoguce...
Bas zbog toga i nemam neke motivacije i jedva se nakanim nesto da snimim na mom YouTube kanalu gde naravno najgluplji video klip i to van muzike i onog glavnog ima 70k pregleda dok ono sto treba ima 800 do 3k pregleda i to u roku od 4 do 5 pregleda...
Uzivo sviramo i sviram po nekim malim drustvenim klubovima gde moze da prodje ta muzika i to je onako...
Баланс између културно-уметничког а опет да неко "просечан" то може да сажваћеTreba prvo definisati za sta i gde se orobija mislim probijanje...
A da je tesko tesko je i treba da te sto kazu use.re i dosta srece i a pored toga originalnost i kreativnost a toga manjka kod nas jer svi su tezgaroski nastrojeni tipa dva dinara druze, dejan cukic, kap po kap cover bendovi sad ne znam za rep jer ne slusam a turbo folk grand pink autotjun prezirem i ne zanima me...
Neko ima srece sa par pesama da dozivi slavu i zaradjuje id njih ceo zivot a nekog nikad i ne primete...
Meni bi na primer uspeh bio da solidno zaradjujem od muzike kao sto bih rintao mesecno za platu od 500€ pa i eventualno malo manje kao dodatni izvor zarade a sto se tice slave to je relativan pojam i danas u moderno vreme izcasen pojam tako da bi vise voleo da sam cenjen tj moja muzika nego da od toga prave show i razvlace i modifikuju te ko kurvu mediji i slicno, da ne pricam u sta se pretvore devojke nakon toga...
Ja bi moju muziku sveo na neki kulturni umetnicki nivo a ne zabavljacki za siroke mase a to je gotovo ovde nemoguce...
Bas zbog toga i nemam neke motivacije i jedva se nakanim nesto da snimim na mom YouTube kanalu gde naravno najgluplji video klip i to van muzike i onog glavnog ima 70k pregleda dok ono sto treba ima 800 do 3k pregleda i to u roku od 4 do 5 pregleda...
Uzivo sviramo i sviram po nekim malim drustvenim klubovima gde moze da prodje ta muzika i to je onako...
Одлично питање. Писање песама је изражавање себе пре свега. Али, не пишем зидовима... Волео бих да моји стихови буду чувени.Moje pitanje. Da li te taj rad ispunjava? Ili radiš samo da bi postao popularan? Ili oboje?
Нарадио сам се ко мало ко, испричо сам у видеу са чиме смо снимали и како... А позорности и пажње - ниђеNormalno je da je tesko i uvek je bilo.Potreban je veliki rad,za postizanje uspeha u bilo kojoj vrsti muzike.
Слажем се, мада сам имао тежак период који превализам везан за изолацију и самоизопштењеMoraš da se družiš, da se muvaš, da budeš sa ljudima, opet ne po cenu svog mira, ali da u tome jednostavno i imaš pošten, ljudski mir...
Onda su stvari prirodne i slažu se, po redu...Rep je i društvena muzika. Izbegavaj izolaciju..moj ti je savet.
Samo budi uporan i nastavi sa radom,sve ce doci u svoje vreme.Нарадио сам се ко мало ко, испричо сам у видеу са чиме смо снимали и како... А позорности и пажње - ниђе
Дај боже!Samo budi uporan i nastavi sa radom,sve ce doci u svoje vreme.
Tesko je bilo sta uraditi preko noci.Samo radi i stvaraj svoju publiku i glas ce brzo poceti da se siri.Дај боже!