Tesko disanje

radovantreci

Obećava
Poruka
99
Evo vec 15ak minuta me muci kao neki mehur u grlu,ne boli me grlo,ali disem sa "pola pluca",disem normalno,ali uvek mi fali malo vazduha,izasao sam napolje,prosetao,bilo mi je malo bolje pa se vratio taj "mehur" u predelu grla,kao da ne mogu da podrignem :confused:,takav nekakav osecaj,kao da mi je grlo zapuseno...sta to moze biti,sta mogu da uradim da taj mehur nestane? Nisam pusac,ne pijem,ne jedem nista preterano,cak vodim racuna da se zdravo hranim...danas sam ceo dan bio u kuci,mozda je zagusljivo bilo,zivim sa pusacem...i evo malo prolazi taj osecaj,ali mene i dalje zanima sta bi to moglo biti?
Mozda nema veze s mehurom,ali danas sam se posle dugog vremenskog perioda nalio sa 2l koka-kole z:hm: mozda se zeludac buni? :confused: Ovo mi se desilo mozda jos jednom ili dva puta ranije,ali je brzo proslo...

tek će da saznamo šta smo fasovali... bidni na kontaktu...
ima popadamo ko zečevi, neka biološka selekcija učini svoje pa makar tvorci virusa uginuli medju prvima...

da odeš kod lekara to ti treba živaca ko da si zdrav
a da odeš od privatnika neće na knjižicu samo na platnu karticu

Evo vec 15ak minuta me muci kao neki mehur u grlu,ne boli me grlo,ali disem sa "pola pluca",disem normalno,ali uvek mi fali malo vazduha,izasao sam napolje,prosetao,bilo mi je malo bolje pa se vratio taj "mehur" u predelu grla,kao da ne mogu da podrignem :confused:,takav nekakav osecaj,kao da mi je grlo zapuseno...sta to moze biti,sta mogu da uradim da taj mehur nestane? Nisam pusac,ne pijem,ne jedem nista preterano,cak vodim racuna da se zdravo hranim...danas sam ceo dan bio u kuci,mozda je zagusljivo bilo,zivim sa pusacem...i evo malo prolazi taj osecaj,ali mene i dalje zanima sta bi to moglo biti?
Mozda nema veze s mehurom,ali danas sam se posle dugog vremenskog perioda nalio sa 2l koka-kole z:hm: mozda se zeludac buni? :confused: Ovo mi se desilo mozda jos jednom ili dva puta ranije,ali je brzo proslo...

Prekontrolisi ODMAH koliki ti je broj otkucaja srca u minutu.

Ako je preko 100 hitno se obrati prvom lekaru.

Situacija moze biti ozbiljna.

Poslednja izmena:
Preterana kolicina koka kole, alkohola, crne kafe ili caja moze da izazove TAHIKARDIJU (ubrzan rad srca) koji moze da ima za komplikaciju naglo slabljenje srcanog misica i taj proces nije reverzibilan.

Takodje moze da prouzrokuje ventikularnu tahikardiju gde srce vise ne moze da uspostavi ritam, a to prakticno znaci - smrt.

Naravno da treba otići kod ljekara i provjeriti srce ali radovantreci se sredio vjerovatno coca solom. Ne da ne treba pretjerivati sa njom nego je baš izbjegavati. Pouzdano znam da je vrlo mlad čovjek iz mog okruženja upropastio zdravlje upravo tim pićem i dok je slušao savjet dr i nije pio coca colu bio se oporavio. Međutim, ponašao se kao zavisnik i čim se dobro osjećao nastavio je da je pije u velikim količinama i ishod je bio fatalan, vjerovali ili ne.

i manite se pušača

puše ljudi i na Kubi pa žive 80 90 godina i ove naše časne starine na planini isto... motaju čist duvan...
niko da prizna da nas truju aditivima i konzervansima

hpq-worldn.jpg

А како си вечерас?:lol:

Dakle vlada misljenje da je od kole,hm? :mrgreen:
Veceras nisam panicio kao juce :mrgreen: ali opet slican osecaj...na svezem vazduhu mi je dobro,ali cim krocim u kucu,u bilo kakav zatvoren objekat,uzasno mi je zagusljivo i imam taj mehuric,samo sto nije strasno kao juce...alergican na prasinu mozda? :eek:
Pretvaram se u hipohondra :mrgreen:

Veceras nisam panicio kao juce :mrgreen: ali opet slican osecaj...na svezem vazduhu mi je dobro,ali cim krocim u kucu,u bilo kakav zatvoren objekat,uzasno mi je zagusljivo i imam taj mehuric,samo sto nije strasno kao juce...alergican na prasinu mozda? :eek:

Pa i neije smesno ..posle praznika na alergo-testove, dobijes Th. i ima da spavas kao beba.

А да ли си под неким стресом, можда?

Znam da nije smesno,samo mi lakse dodje kad se smejem...
А да ли си под неким стресом, можда?
Jesam pod velikim stresom...pokusavam da ga se otarasim,ne ide nesto...neki od problema su prakticno neresivi.
Doktorka mi je rekla da sam "verovatno" alergican na "nesto",i da to nije nista strasno. I ona me je pitala da li sam pod stresom...isto sam odgovorio kao i ovde,a ona je slegla ramenima i rekla da je to uobicajeno,da cekam da prodje. Ako ne prodje...pa onda da kupim "neki" lek za alergiju. Nije mi dala nikakav lek,nista...niti objasnjenje. Za koju alergiju,koji lek,jok. Kod nje to ne postoji. Cak se i naljutila sto sam dosla. kako se,zaboga,usudjujem da dodjem zbog nocnog "gusenja"

Back