...kapi srece
Volja i Nada
donijeti nece
ako malo ne pocistimo
od pakosnih smece..
Volja i Nada
donijeti nece
ako malo ne pocistimo
od pakosnih smece..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
faraonn;bt283386:...svi smo dio Ovoga i oko sebe samo srediti,
dovoljno je ,-Ljikane...![]()
faraonn;bt283410:...znaci Ljikane,
sto se tebe tice
nijesam morao ni da pisem
jer se znae...znae se i za koga sam i pisao
pisao sam bogami i za Faraonn_a
zna i On da civavise...![]()
123loncar;bt283448:...pre neki dan čitam nekog amera , rekao bih prikriveni socijalista , koji veli u vezi ovih umotvorina tipa : u zdravom telu zdrav duh ; čistoća je pola zdravlja - i tako to , da u profitabilnom kapitalizmu to možda nešto i znači argatorima na društvenim marginama , ovakvim kao pribogu ja , da se teše....inače , profitabilni kopitalizam sve je uretdio na robno novčanim odnosima...oće reći sve može da se kupi...nemaš zdravlje , kupiš ga....nemaš telesnu lepotu , kupiš je...nemaš duhovnu lepotu , kupiš je ( možeš čak da kupiš svetovnu svetost za života ).....nemaš pravdu , kupiš je....nemaš društveni status , kupiš ga.....ma nema šta nema da se kupi....možeš da kupiš čak šetnju međ zvezdama....
....ma kupuju ljudi armade , gradove , cele države - ako im treba čistoća kupe ceo državni sistem komunalaca , higijeničara i pralja....kako to kaže ovaj mlađi svet , imaš love , nema frke - car si !
...možda sve ovo zvuči pakosno , zlobno - vređa anđeoske duše i sve one koji svud vide smeće....no istina je takva , vređa umišljene , patvorene , kukavice lukave i pritajene pokvarenjake....razotkriva tragove svakakvih zveri , kao sneg kad pokrije breg !
iamblond;bt283450:eto...Lončar me podsjetio na zaboravljeno....pa rekoh da amenujem njegov komentar...ako dozvoljava naravno...
![]()