Teske rane pravosudja....

Metronomy

Buduća legenda
Poruka
49.530
Autorska tema,

Dakle, pitanje je, imaju li izvrsitelji neku pravosudnu kontrolu, jer po mojim saznanjima ta kontrola ne radi svoj posao i jos uvek je deo pravosudne mafije.
Deo izvrsitelja svakako je deo neke kriminalne grupe, posto bez ikakvih papira moze da pljacka gradjane....
Primer su naplate potrazivanja drzavnih servisa, infostan, struja, voda, telefon od cega privatni izvrsitelji prave sebi mogucnost za pljacku, pa recimo ako naplacuju 10000. dinara to izadje na 35000 sa njegovim trudom, ali izadje na to da skine sve pare s racuna gradjana bilo koliki da je dug i jos blokira racun, da ne mozes da dignes pare i vidis da ti je skinuo sve sto imas....te pare drzi na svom racunu i raspolaze njima proizvoljno dugo vremena, tacnije dok se po "hitnom postupku" od mesec dana ne uveri da je naplacen dug stigao na racun poverioca.
Ovo znaci, da i banke ucestvuju u pljacki, ako blokiraju racun bez resenja ili da je izvrsitelj falcifikator koji zloupotrebljava sluzbeno ovlascenje, ali svakako kriminalac.

...sve novopecene i kontraverzne
jadne posjednike nesto novca
sto ne naslijedise od djeda a.
kamo li oca
svojim radom ili koketiranjem s nekom vladom
koja se vlada
to je jasno svakom sada...
...tuzilastvo...sudstvo i advokatura
sve bi to bolje,-Palica Djura...
P.S.
...odustao sam poslije 'troskova' od 100.000 eu,
da ne bih prilozio jos toliko...
Zastupali su me ucenici moji iz St. grada
zato sto imaju bolje,
trenere sada...
Sad gostuju i rasipaju se mudrostima
a ja se molim Bogu
za djecu im oprostima...
Nijesam nikakva baba_Jana
ali bih uputio i tuzilastvu i sudstvu
da ciste redove od takvih ,
pravnih i kontraverznih s i r o t a n a ...eto,- tako / pade mi nesto na um...pa na drum.../

U tom svetu fali moral, ali lazna elita ga nema....
dok pravu elitu drze pokorenu....
Gledam kako sklanjaju pristojne i moralne strucnjake,
a stavljaju polupismene poslusnike ne smeta ni da grese,
jer ih odmah pripisu vlastima....

Kada mi je kuca bila na prodaju u jednom teskom vremenskom periodu nisu smeli ni izvrsitelji da se pojave a niko nije smeo da licitira. Sredio se problem kasnije ali eto imao sam makar srece da ta izvrsiteljska mafija ne dolazi na moj prag. Znam te znas me zdravo zurim.

ne može to nikad da se popravi i promeni kod nas...sve je korumpirano..nema pravne države..koliko ima primera ovih nižih gde se ljudi pljačkali i bavili se kriminalom i prevarama u firmama pa ih sud posle nekog vremena vrati na posao i traži da im se isplate sve zaostale plate...da ne pričam za policiju i za razne druge na položajima...recimo to se u americi jednostavn rešava...svako ko se bavi prevarama krađama i kriminalom oduzima mu se sve što ima ostaje bez ikakvih primanja i penzije kao da nije ni postojao bez obzira na kakvoj se funkciji nalazi...to je smisao demokratije i pravne države da svi odgovaraju za svoja nedela i da ispaštaju a ne kao kod nas da neko ukrade pa on nađe advokata koji je povezan sa sudom pa ga oslobode nalože da se vrati na posao i da mu se ne oduzima imovina..kod nas je nakaradan sistem privilegija i korupcija i nikad se neće promeniti

Autorska tema,

Dakle, pitanje je, imaju li izvrsitelji neku pravosudnu kontrolu, jer po mojim saznanjima ta kontrola ne radi svoj posao i jos uvek je deo pravosudne mafije.
Deo izvrsitelja svakako je deo neke kriminalne grupe, posto bez ikakvih papira moze da pljacka gradjane....
Primer su naplate potrazivanja drzavnih servisa, infostan, struja, voda, telefon od cega privatni izvrsitelji prave sebi mogucnost za pljacku, pa recimo ako naplacuju 10000. dinara to izadje na 35000 sa njegovim trudom, ali izadje na to da skine sve pare s racuna gradjana bilo koliki da je dug i jos blokira racun, da ne mozes da dignes pare i vidis da ti je skinuo sve sto imas....te pare drzi na svom racunu i raspolaze njima proizvoljno dugo vremena, tacnije dok se po "hitnom postupku" od mesec dana ne uveri da je naplacen dug stigao na racun poverioca.
Ovo znaci, da i banke ucestvuju u pljacki, ako blokiraju racun bez resenja ili da je izvrsitelj falcifikator koji zloupotrebljava sluzbeno ovlascenje, ali svakako kriminalac.

Систем је ИСТИ као и пре

Адвокати .. судије ТУМАЧЕ законе. По 'тумачењу' у широком дијапазону ЗАКОНСКИХ ставки 'проналаз'

оне параграфе које одговарају онима оји више плате ....

Жалба је УВЕК могућа док има пара ...

Адвокати .. судство .. здравство ... је један непробојан зид од којих се може 'добити' противредност новца ... односно 'услугу ' САМО

довољним .. правовре,еним... циљаним ....родовским повезивањем.

Адвокато судски ситем се може упоредити са дивљим таксистима са аеродрома ... а начин ефикасног

функционисања по цело дружтво би нила РЕДОВНА АУТОБУС ЛИНИЈА која довози путнице/ке пола сата пре боардинга ...

Овакав 'систем' је повољан појединкама појединцама , гилди .. групи ....

Друштво у Србији је САМО због оваквога рада у свим делатностима изузетно аутореваншистичко и аутодеструкцијско

Имају.

Свако може да их тужи и покрене парнични поступак против њих.

Може свако и да поднесе кривичну пријаву против њих.

... и то траје у бескрај

Доказано је да са две сведокиње/а који су родовској веши са туженом/туженим је могуће

суду и адвокатима занемарити ( тумачити ) хрпу доказа којитужбу учине бесмисленом

ЧАК оне и они који туже да буду извргнуте финассијскиим моралним оштеђењима

U tom svetu fali moral, ali lazna elita ga nema....
dok pravu elitu drze pokorenu....
Gledam kako sklanjaju pristojne i moralne strucnjake,
a stavljaju polupismene poslusnike ne smeta ni da grese,
jer ih odmah pripisu vlastima....

морал ?!

Одувек је само МАТЕРИЈА била битна ...

Шта је по томе онда МОРАЛНО ?!

Sudstvo,zdravstvo i policija ..to je sveto trojstvo u koje niko ne sme da dirne..kad je neko odgovarako za greške u lečenju za pogrešnu dijagnozu gde su ljudi umirali greškama zdravstvenih radnika..oni su zaštićeni kao beli medvedi takođe nema nijedne afere gde neko iz policije nije umešan o sudijama da ne pričam to je svima jasno..i kako neko nas da primi negde sa ovako nakaradnim institucijama

Имају.

Свако може да их тужи и покрене парнични поступак против њих.

Може свако и да поднесе кривичну пријаву против њих.
Mislis prekao advokata koji sa tuziocima imaju dil ko je kriminalac, a ko izvrsitelj, ko je vlast, a ko narod....
Ljude optuze zato sto imaju vise od njih, a ne placaju redovno.
Jesi li slusao reklamu za hapsenje ljudi?
"Menja satove, motore, kola i kupuje kuce" Ne trebaju im dokazi....posalju policiju kao bandu i opljackaju te.

морал ?!

Одувек је само МАТЕРИЈА била битна ...

Шта је по томе онда МОРАЛНО ?!
Pa prijatelju ti ljudi polazu neke zakletve inace bi ih redovno policija drzala pod prismotrom, tacnije, za svako delo bi morali da polazu racune....Te moralne nakaze nikad nisu mogle da budu deo elite, osim kod kriminala.
Inace, drzavu cine vojska, sud i policija. Zdravstvo, veru i obrazovanje su dodali kada su veru promenili, a u zdravstvo priminili neljude i naravno u skole zaposlili neuke mrzitelje dece.

Pa prijatelju ti ljudi polazu neke zakletve inace bi ih redovno policija drzala pod prismotrom, tacnije, za svako delo bi morali da polazu racune....Te moralne nakaze nikad nisu mogle da budu deo elite, osim kod kriminala.

Ево један само пример ...

' Суђење у РАЗУМНОМ року '

Нигде није дефинисано шта је разумно .

Ево један само пример ...

' Суђење у РАЗУМНОМ року '

Нигде није дефинисано шта је разумно .
Jeste definisano, ali zasto je uopste dodat taj clan i opis?
Zar sudija ne sudi, vec po zakonu "efikasno sa sto manje troskova" ?
Isto kao za izvrsitelje, koji su zavrsili pravo i polagali drzavni ispit, polagali zakletvu, ali mora da mu se objasni procedura, da ne pogresi, a on i dalje gresi u racunu i pravu....i gresi clanove zakona koje primenjuje.
Ovo sudjenje u razumnom roku, znaci, da sud ne sme da dozvoli da sudija "gresi" u osam krugova, vec samo u prvom....kod drugog bi trebalo visi sud da presudi, jer se desavalo mnogo puta da opstinske sudije ne postuju ni resenja vrhovnog suda u svom feudu....
Dakle, ako gradjanin pogresi po zakonu ide u zatvor, ako gresi pripadnik pravosudnog klana ne odgovara za greske....jer on sluzi svom klanu i slusa predsednika suda.

Poslednja izmena:
Jeste definisano, ali zasto je uopste dodat taj clan i opis?
Zar sudija ne sudi, vec po zakonu "efikasno sa sto manje troskova" ?

Није.... Нађи парахраф и жлан који пише колико .....

... и када нађеш

... како и пишемо пре

наћи ћеш члан који ће то РАЗУМНО развући ...опет по 'закону'

Закон је тако направљен да је могуже тумачењем окривити у истом процесу са истим доказима

једном .. 'нас'... други пут 'вас' ... трежи пут 'њих' ... четврти 'све' ... петии пут 'никоју и никога '

Back