- Poruka
- 42.590
Ma ne treba im udovoljavati uopste.![]()
pa jes, sto da trosis jajca na njeni orgazmi..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ne treba im udovoljavati uopste.![]()
Ko ovde prica o seksu osim tebe, ovde se radi o razmisljanju.pa jes, sto da trosis jajca na njeni orgazmi..![]()
Ko ovde prica o seksu osim tebe, ovde se radi o razmisljanju.![]()
To sam napisao jer sam upravo cuo od zena da muskarci koji previse razmisljaju tj. filozofiraju nisu nikakvi u krevetu dok one druge koji ne koriste mozak uopste, preziru i nazivaju glupacima.m?
ucini mi se da si pomenuo udovoljavanje..
aj sad razmisli, pa se seti jedne (slovom i brojem:1) zene, kojoj je udovoljeno razmisljanjem![]()
To sam napisao jer sam upravo cuo od zena da muskarci koji previse razmisljaju tj. filozofiraju nisu nikakvi u krevetu dok one druge koji ne koriste mozak uopste, preziru i nazivaju glupacima.
Nego objasni ti meni na koji nacin se zenama udovoljava posto sam ja neuk i sve mi ovo sto kuckas vuce na seks.![]()
Aaaa to, da izigravas kucnu pomocnicu, nije mi to uopste palo na pamet.pa usisas sinko, operes tepih, prozore, odesh napijac..i tak to..
misim to ima veze sa sexom, samo ako se usput shebes niz stepenice![]()
Aaaa to, da izigravas kucnu pomocnicu, nije mi to uopste palo na pamet.
Ja mislio na drugu vrstu udovoljavanja, recimo masaza i tako to, skroz aseksualno.![]()
pa meni sad samo to ostajem?
ucini mi se da si pomenuo udovoljavanje..
aj sad razmisli, pa se seti jedne (slovom i brojem:1) zene, kojoj je udovoljeno razmisljanjem![]()
Hahaha, mislim taman koliko treba.esam ti lepo rekla da ne mislis previse
samo se opusti..manje ce da zateze lanac..![]()
Hahaha, mislim taman koliko treba.
Ako se opustim previse tebe ce da zategne gde ne treba.![]()
iju...moram mu skrenuti paznju da vise ne krece sa masazom...pa to je skroz aseksualnoAaaa to, da izigravas kucnu pomocnicu, nije mi to uopste palo na pamet.
Ja mislio na drugu vrstu udovoljavanja, recimo masaza i tako to, skroz aseksualno.![]()
A jest pa da onda ispadnem glup.prvo mislis, onda pretis..
a treba samo da radis, i sve ce biti u redu![]()
svi razmisljaju i vecina ne razmislja dovoljno sto je dokaz milion poruka na pojedinim temama
nije sve u razmisljanju