Teška dilema

m?
ucini mi se da si pomenuo udovoljavanje..:think:
aj sad razmisli, pa se seti jedne (slovom i brojem:1) zene, kojoj je udovoljeno razmisljanjem:)
To sam napisao jer sam upravo cuo od zena da muskarci koji previse razmisljaju tj. filozofiraju nisu nikakvi u krevetu dok one druge koji ne koriste mozak uopste, preziru i nazivaju glupacima.
Nego objasni ti meni na koji nacin se zenama udovoljava posto sam ja neuk i sve mi ovo sto kuckas vuce na seks. :mrgreen:

To sam napisao jer sam upravo cuo od zena da muskarci koji previse razmisljaju tj. filozofiraju nisu nikakvi u krevetu dok one druge koji ne koriste mozak uopste, preziru i nazivaju glupacima.
Nego objasni ti meni na koji nacin se zenama udovoljava posto sam ja neuk i sve mi ovo sto kuckas vuce na seks. :mrgreen:

pa usisas sinko, operes tepih, prozore, odesh napijac..i tak to..:cistinaocare:
misim to ima veze sa sexom, samo ako se usput shebes niz stepenice:lol:

Aaaa to, da izigravas kucnu pomocnicu, nije mi to uopste palo na pamet.
Ja mislio na drugu vrstu udovoljavanja, recimo masaza i tako to, skroz aseksualno. ;)
iju...moram mu skrenuti paznju da vise ne krece sa masazom...pa to je skroz aseksualno:lol:
ps
@tema
muskarci razmisljaju.........donjom glavom:D
pa tek onda......gornjom
sam promasila temu?:zcepanje:

Poslednja izmena:
Мислим да мушкарци више иду разумом, а жене срцем. До неких година. А онда се обрне.
То кажем ако генерализујем.
А иначе мислим да није везано за пол, једноставно, неки људи (жене) више размишљају, неки се воде тренутним расположењем.

Muskarci definitivno razmisljaju.
Razmisljanje nema veze sa polom uopste.
Nekad se samo zenama cini da ne razmisljaju jer vecina manje govori od zena.
Na nasim prostorima su jos deca muskarci vaspitavani "ti si musko, ponasaj se tako i tako..."
U zavisnosti od vaspitanja vise ili manje ispoljavaju svoje misli i emocije.
Cesto pomislim da im je upravo tim vaspitanjem nametnuto da mnogo toga cute i da se muce u sebi a ne bi trebalo....

Back