Teška dilema

gost 275405

Veoma poznat
Banovan
Poruka
11.751
Motivisan tekstovima nekih osoba, koje ne bih da imenujem:

Ja sam mislila da muškarci uopšte ne razmišljaju..:lol:

...kada bih upoznala muskarca koji previse razmislja stavila bih ga u muzejsku vitrinu

A ja sam cuo da su nocas iznad kosutnjaka videli letece tanjire

Za ovaj treći tekst nisam siguran na šta se odnosi, ali prva dva jasno nagoveštavaju da muškarci ne razmišljaju.I sad se nalazim u teškoj dilemi da li muškarci razmišljaju ili ne? I da li muškarci više razmišljaju od žena ili obrnuto?

Za ovaj treći tekst nisam siguran na šta se odnosi, ali prva dva jasno nagoveštavaju da muškarci ne razmišljaju.I sad se nalazim u teškoj dilemi da li muškarci razmišljaju ili ne? I da li muškarci više razmišljaju od žena ili obrnuto?

Ima i takvih...udesi im zivot da im neko drugi o svemu vodi racuna...roditelji, braca, sestre, zena, komsije...

"Vise" i "manje" razmisljanje u donosu na sto?! Kako se to meri? :lol:

Individualno i nema veze sa polom.

Neki da bi se nasalili, neki da bi ispali cool, a pacijenti da bi spustili druge i digli sebe. ;)

U svakoj šali pola istine.Ako se neko šali na takav način moguće je da mu povremeno i prolaze takve ideje kroz glavu.A ako ženama prolaze takve ideje kroz glavu, šta ćemo mi siroti muškarci kad nas ženske ne poštuju dovoljno?

U svakoj šali pola istine.Ako se neko šali na takav način moguće je da mu povremeno i prolaze takve ideje kroz glavu.A ako ženama prolaze takve ideje kroz glavu, šta ćemo mi siroti muškarci kad nas ženske ne poštuju dovoljno?

Gledaj to sa tvoje individualne tacke gledista.
Meni uopste nije stalo do toga da me postuje svaka zena tj. ceo zenski rod. Vazno je da te postuju one koje su ti bitne i cije ti misljenje i osecanja nesto znace. ;)

nije tacno valjda nego su mislile da oni ne razmisljaju, sto ne znaci da oni ne razmisljaju stvarno. prvi se mozda i iznenadio
a ovaj drugi znaci taj razmislja, nego previse razmislja
ako one misle ne znaci da je stvarno tako
ali ni ovo nije potpuno :neutral:

Gledaj to sa tvoje individualne tacke gledista.
Meni uopste nije stalo do toga da me postuje svaka zena tj. ceo zenski rod. Vazno je da te postuju one koje su ti bitne i cije ti misljenje i osecanja nesto znace. ;)

Pa i nije mi stalo da me poštuje ceo ženski rod.Nisu sve žene dobre.Ali ako se žene šale na takav način đavo je odneo šalu.

(Ja bih bar voleo da me poštuje Ludo Pile, jer bi to značilo da sam zaista poseban, budući da ona nešta i ne poštuje muškarce, ili mi se opet to samo čini.)

Ako nije vezano sa polom, zašto su pojedine žene, a ne sami muškarci rekle da muškarci ne razmišljaju?

Ne znam njihove razloge, ali ja licno volim muskarce koji razmisljaju o svemu i nije im blam da kazu glasno sta imaju i pitaju sta im je nejasno. Ne svidjaju mi se mrljavi, nevaspitani, agresivni i oni koji glume finocu. A takvi mozda i ne razmisljaju, ko ce ga znati...:roll:

Razmišljaju muškarci, kako ne bi razmišljali. Mislim, zbog čega ti misliš, da oni ne razmišljaju? Oni koji imaju čime razmišljati, ti imaju pametne misli. A, ništa lepše i inspirativnije, od intelekta, koji obara sa nogu. Volim ja muškarce, koji umeju da misle. Koji imaju to umeće razmišljanja. Mogu ti reći, da nije važno koliko misle, mislim ni žene ni muškarci...nego kakvu energiju nose takve misli i o čemu misle. O Kome. I na koji način. Jer kakve su misli, takav je i život. Misli su čudo.

Back