TESHKO JE BITI MLAD!?

• Začetnik teme Začetnik teme spark
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mlad,star samo reci koje apsolutno nemaju veze sa godinama.Ljudi se u osnovi ne menjaju previse.Ko je bio budala sa 18 bice i sa 30,50 ili 100,i obrnuto.Ustvari postoji samo mentalna degradacija koja dolazi sa godinama-mozes biti samo gluplji nikako pametniji.

spark:
PA STVARNO GLEDAM OVE JUNOSHE I OSTALU MLADEZ SVE PROBLEMI I TO NERESHIVI...I TEK SAD VIDIM KOLIKO JE TESKO BITI MLAD...
ILI SMO MI BILI MLADI NA NEKI DRUGI NACHIN ILI NESTO SA OVIM MLADIMA NIJE U REDU...GDE SU GITARE?
...GDE SU...MA NESTO NIJE U REDU...
SAMO OVO NIJE POZIV ZA POLITICKE I VERSKE PATRONE...
ZAO MI IH...****** MLADI SU!
A NEZNAJU SHTA SA SOBOM...

eh, pa sad..tesko je biti mlad, tesko je ne biti vise tako mlad, tesko je biti star... svakom je svoj problem najtezi...opet ima onih kojima je uvek sve tesko, a i onih koji su uvek dobro raspolozeni...i meni nedostaju gitare, ali sad ih vise ne sviraju ni mladi ni stari, a vino i gitare zamenili su uglavnom ekrani i tastature....nisu vise in nazalost :sad:

AntunTun:
luckasta lutkice....sve je to lepo....no realnost je da niko nije vechno mlad....poqshaj na to da gledash tako shto tjesh videti kako je tvoje vreme dragoceno....a to shto gledash....to je nechiji tudji zhivot....uspeshnost i bezbrizhnost su individualni....tj ono shto je tebi bezbrizhno nekome je uzhasno....i to tako treba da bude....jer da nije tako mi bi svi bili isti shto bi bilo ogavno....a shto ti televizija poruchuje....al dobro to je vetj neka druga pricha....uglavnom nije istina da si mlad koliko se mladim osetjash....pojenta je da si star al da ti starost nije teret....ne govorim samo o dubokoj starosti vetj o bilo kojoj dobi....no dobro....sad sam ja zabagreo....a kad pogleda chovek....nije vredno toga

oh, zamisli slazem se, i to vrlo!! ;-)

u je shto mi pada rima na pamet...al to su neke nemanjine seljachke fore i to netju da proturam...shto zamisli?...imam ja s svakim po neshto oko chega bi se slozhio...verovatno...dobro mozhda s nekim i nemam...rastu mi zubi - trni mi glava...

Back