Tesa Tesanovic je mali mis i ne sme niko da ga naziva novinarom

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.715
Novinari su ljudi sa mudma a ne sa misjim srcem. A Tesa Tesanovic je mis iz misje rupe. Nekim cudim doveo je u emisiju zenu koja mnogo zna. I jos vece cudo ona je bila voljna da govori mnoge stvari koje ne bi smela da govori. Naravno bilo bi posledica i po voditelja i cele produkcije ali ako si novinar onda ides do kraja i nemas prava da stavis sebe iznad istine. A Tesa Tesanovic je stavio sebe iznad istine i nije postavljao prava pitanja. Ta zena ima veca mda od malog misa Tese tesanovica.

Ovo je moja preporuka znam da ima voditelja u Srbiji koji nisu misevi kao tesa tesanovic i neka naprave intervju sa tom gospodjom i naravno neka postavljaju prava pitanja. Naravno ukoliko jos uvek bude htela da govori te stvari

Evo te emisije:

Novinari su ljudi sa mudma a ne sa misjim srcem. A Tesa Tesanovic je mis iz misje rupe. Nekim cudim doveo je u emisiju zenu koja mnogo zna. I jos vece cudo ona je bila voljna da govori mnoge stvari koje ne bi smela da govori. Naravno bilo bi posledica i po voditelja i cele produkcije ali ako si novinar onda ides do kraja i nemas prava da stavis sebe iznad istine. A Tesa Tesanovic je stavio sebe iznad istine i nije postavljao prava pitanja. Ta zena ima veca mda od malog misa Tese tesanovica.

Ovo je moja preporuka znam da ima voditelja u Srbiji koji nisu misevi kao tesa tesanovic i neka naprave intervju sa tom gospodjom i naravno neka postavljaju prava pitanja. Naravno ukoliko jos uvek bude htela da govori te stvari

Evo te emisije:

Крмпотићи, представници старог српског племства?!?
Латиновићи, Пијуковићи, Крмпотићи, ово је жешћа зајебанција
са српским племством.
Нас Мотикиће није ни поменула, срамота, нас који смо добили
титуле од султана не признају у те њине сељачке племиће.

Шалу на страну, потомке стварног српског племства треба тражити
у Русији.

Крмпотићи, представници старог српског племства?!?
Латиновићи, Пијуковићи, Крмпотићи, ово је жешћа зајебанција
са српским племством.
Нас Мотикиће није ни поменула, срамота, нас који смо добили
титуле од султана не признају у те њине сељачке племиће.

Шалу на страну, потомке стварног српског племства треба тражити
у Русији.
Nisu to ti ne kapiras. Ovde se govori o crnom plemstvu koje vlada evropom i u samom je vrhu novog svetskog poretka. Naravno to jos nije sam samcat vrh novog svetskog poretka ali jesu prvi ispod njih

Nisu to ti ne kapiras. Ovde se govori o crnom plemstvu koje vlada evropom i u samom je vrhu novog svetskog poretka. Naravno to jos nije sam samcat vrh novog svetskog poretka ali jesu prvi ispod njih
Ма нисам ни гледао до краја а што се тиче 'црног племства', па то је позната ствар.

Evo te emisije:

Ne svidja mi se boja njenog glasa

Back