Terrorrrrrrrr MACKE!

mozes da ih sterilises, posaljes sluzbu, ali onda je mnoooogo dosadnije?

nema zivota, samo tako kunjaju po dvorishtu... ok ima ih 5-6 stalnih ovde ... i tuche su znatno redje...

po meni, nemoj mnogo da ih hranish. ako se ti mnogo ne petljash uspostavljaju valjda one same neku ravnotezu oteraju vishkove i tako. a ako imaju all inclusive tretman pozvace sve rodjake i prijatelje

Ma vidim ja koji je problem... Nas postavljac teme je mlad, nepipan decko (nevin) i pokusava takav da ostane do braka...
Zavijanje macaka u seksualnom zanosu budi u njemu neka osecanja i verovatno pokrece delove tela koje je gresno pokretati...

Rasterao bi on te macke lako, ali se plasi svojih postupaka ukoliko bi im prisao dok bludnice....

Malisa... pa ne moze se protiv puberteta...

Zdravo ljudi kako ste?
Ja imam problem ne mogu da spavam nocu...
Kada pocne tuca macaka, parenje, macenje, sta sve ne, to je onda ceo mesec ttako, ne mogu da zatvorim prozor zbog vrucina, a ne mogu ni d aspavam od tih glupih macaka, ja te macke jako volim, lai me nerviraju kad mi ne daju mira.... :sad2:
Kakvo resenje imate?
Jedna se omacila sinoc, galamila je uzas od 3 do 5 ne mogu d averujem, a u medjuvremenu su se neki macori tukli....

Zatvori prozor,stavi slušalice na uši i hrči :zcepanje:
Šalim se....nem pojma,kod mene se to ne dešava.Imam mačka ali ni ne čujem kad se pari...posalji e-mail urednicima čaopisa Kućni ljubimac..oni će znati odgovor

nisam JS, a ovo nisam ni ja pisao...
Znam pile, ali ti si ovde izmešao milio stvari.
Prvo, mačka kad se maci ne mjauče i ne kuka, jer mora da sakrije mlade, to je instikt iz prirode, zato ono prvo iz posta ne stoji.
Drugo, ako hoćeš da sprečiš belaj, nafataj sve muške iz kraja(mislim na mačore), kastriraj i miran si- kastracija mnogo jeftinija i brža, a i ženske se raziđu u potrazi za pravim mačorima.
Treće, ako ti je sve od ovoga mrsko,ili nemaš para, kupiš čepove za uši i kuliraš:D

kupiš čepove za uši i kuliraš

Najbolji savet :D

Moja rodjena sestra - zivi u kuci - ima lokalca macora zvanog Ljubisa - s naglaskom na prvi samoglasnik :), taj je veliki svaler ali - dzentlmen. Naime Ljubisa je svoju dragu doveo trudnu kod moje sestre u dvoriste da se omaci, i eno ih sad trckaraju macici okolo, svi su srecni i debeli jer ih seja fino 'rani, i tako. A ne znam za zavijanje, niko se od njih cetvoro nije zalio. Ljubof je to breeee, ne budi nadzak :)

Najbolji savet :D

Moja rodjena sestra - zivi u kuci - ima lokalca macora zvanog Ljubisa - s naglaskom na prvi samoglasnik :), taj je veliki svaler ali - dzentlmen. Naime Ljubisa je svoju dragu doveo trudnu kod moje sestre u dvoriste da se omaci, i eno ih sad trckaraju macici okolo, svi su srecni i debeli jer ih seja fino 'rani, i tako. A ne znam za zavijanje, niko se od njih cetvoro nije zalio. Ljubof je to breeee, ne budi nadzak :)

:zcepanje: ja mislila samo nas pas prolupo doveo nas neku svoju ''djevojku'' skotnu nju pustio u kucicu a on legao pred vrata danima nam nije dao da joj pridjemo kad jednog dana pocese da izlaze stenici iz kucice, eno ih sad su svi zajedno kod nas mami bilo zao da ih otjera jer su slatki (za sada-sta ce biti posle ne garantujem)

juce me sacekao jedan macak, gladan a pored njega maca sa stomakom do zemlje samo sto se nije omacila ...macak se mazi a maca valjda misli nemam hrane pa da se ne muci ...mrsavi oboje bas mi ih je bilo zao...odem kuci da uzmem nesto da jedu ali kad sam se vratila oni otisli:(

juce me sacekao jedan macak, gladan a pored njega maca sa stomakom do zemlje samo sto se nije omacila ...macak se mazi a maca valjda misli nemam hrane pa da se ne muci ...mrsavi oboje bas mi ih je bilo zao...odem kuci da uzmem nesto da jedu ali kad sam se vratila oni otisli:(

Dosli poslednji dani. Zivotinje cuvaju svoje "zene" a ljudi svoje ostavljaju u drugom stanuju ili im bace pare da "rijese problem" :(

Znam pile, ali ti si ovde izmešao milio stvari.
Prvo, mačka kad se maci ne mjauče i ne kuka, jer mora da sakrije mlade, to je instikt iz prirode, zato ono prvo iz posta ne stoji.
Drugo, ako hoćeš da sprečiš belaj, nafataj sve muške iz kraja(mislim na mačore), kastriraj i miran si- kastracija mnogo jeftinija i brža, a i ženske se raziđu u potrazi za pravim mačorima.
Treće, ako ti je sve od ovoga mrsko,ili nemaš para, kupiš čepove za uši i kuliraš:D

Ајо, једном кад се моја мачка омацила и сакрила мачиће у гаражу, умиљавала ми се срећица кад сам их пронашао, каква је то мачка била..
Е, 5 малих мачића су му стали на длан. Колицки су били. Ебемуоца што нисам то уснимио.. :харт:

Ајо, једном кад се моја мачка омацила и сакрила мачиће у гаражу, умиљавала ми се срећица кад сам их пронашао, каква је то мачка била..
Е, 5 малих мачића су му стали на длан. Колицки су били. Ебемуоца што нисам то уснимио.. :харт:
Znam kako izgleda:heart:, ali uvek su mi govorili da mačori hoće da pobiju mačiće, da bi naterali ženku na novo parenje, a moj Gruja, mačorčina od 8 kg, toliko voli mačiće(njegove ili tuđe, nebitno),da ih čuva bolje nego majke:D(jednom pokušali i da ga cuclaju, pa 'nako zblanut, zbrisao kao munja:zcepanje:), jedino što se sa drugim momcima bije do krvi, jer nije kastriran, ali nadam se da ćemo to vrlo brzo regulisati:zper:, na veliko nezadovoljstvo mog muža i sina- jedva sam ih nagovorila.

Back