kanarinka
Elita
- Poruka
- 16.443
Cekaj ti si ozbiljno nevin?![]()
Sve do braka!

Samo jos nevinu da nadje za brak

A da l ce,cuce se!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cekaj ti si ozbiljno nevin?![]()
Zdravo ljudi kako ste?
Ja imam problem ne mogu da spavam nocu...
Kada pocne tuca macaka, parenje, macenje, sta sve ne, to je onda ceo mesec ttako, ne mogu da zatvorim prozor zbog vrucina, a ne mogu ni d aspavam od tih glupih macaka, ja te macke jako volim, lai me nerviraju kad mi ne daju mira....
Kakvo resenje imate?
Jedna se omacila sinoc, galamila je uzas od 3 do 5 ne mogu d averujem, a u medjuvremenu su se neki macori tukli....
Ha, mućeniika, koj' ti isprao mozak, da nisu JSАко овим хоћеш да казес да ебем неку, онда то истуви из главе, јер остајем невин до брака...
Nađi devojku, pak češ se smiritiI ja ludim od komsiskih macaka!!!!!!
Ha, mućeniika, koj' ti isprao mozak, da nisu JS![]()
Znam pile, ali ti si ovde izmešao milio stvari.nisam JS, a ovo nisam ni ja pisao...
kupiš čepove za uši i kuliraš
Najbolji savet![]()
Moja rodjena sestra - zivi u kuci - ima lokalca macora zvanog Ljubisa - s naglaskom na prvi samoglasnik, taj je veliki svaler ali - dzentlmen. Naime Ljubisa je svoju dragu doveo trudnu kod moje sestre u dvoriste da se omaci, i eno ih sad trckaraju macici okolo, svi su srecni i debeli jer ih seja fino 'rani, i tako. A ne znam za zavijanje, niko se od njih cetvoro nije zalio. Ljubof je to breeee, ne budi nadzak
![]()
juce me sacekao jedan macak, gladan a pored njega maca sa stomakom do zemlje samo sto se nije omacila ...macak se mazi a maca valjda misli nemam hrane pa da se ne muci ...mrsavi oboje bas mi ih je bilo zao...odem kuci da uzmem nesto da jedu ali kad sam se vratila oni otisli![]()
Znam pile, ali ti si ovde izmešao milio stvari.
Prvo, mačka kad se maci ne mjauče i ne kuka, jer mora da sakrije mlade, to je instikt iz prirode, zato ono prvo iz posta ne stoji.
Drugo, ako hoćeš da sprečiš belaj, nafataj sve muške iz kraja(mislim na mačore), kastriraj i miran si- kastracija mnogo jeftinija i brža, a i ženske se raziđu u potrazi za pravim mačorima.
Treće, ako ti je sve od ovoga mrsko,ili nemaš para, kupiš čepove za uši i kuliraš![]()
Dosli poslednji dani. Zivotinje cuvaju svoje "zene" a ljudi svoje ostavljaju u drugom stanuju ili im bace pare da "rijese problem"![]()
Znam kako izgledaАјо, једном кад се моја мачка омацила и сакрила мачиће у гаражу, умиљавала ми се срећица кад сам их пронашао, каква је то мачка била..
Е, 5 малих мачића су му стали на длан. Колицки су били. Ебемуоца што нисам то уснимио.. :харт: