Terrorrrrrrrr MACKE!

Poruka
8.529
Zdravo ljudi kako ste?
Ja imam problem ne mogu da spavam nocu...
Kada pocne tuca macaka, parenje, macenje, sta sve ne, to je onda ceo mesec ttako, ne mogu da zatvorim prozor zbog vrucina, a ne mogu ni d aspavam od tih glupih macaka, ja te macke jako volim, lai me nerviraju kad mi ne daju mira.... :sad2:
Kakvo resenje imate?
Jedna se omacila sinoc, galamila je uzas od 3 do 5 ne mogu d averujem, a u medjuvremenu su se neki macori tukli....

Имаш чепове за уши да купиш у свакој боље снабдевеној апотеци, какве мачке, какви бакрачи..

А у па има и нека сова, али ми н емсета... јер не прави ГУ ГУ ГУ нон стоп....
Не могу ја да трип ниста у уси, осим слусалица за музику ;)

Zdravo ljudi kako ste?
Ja imam problem ne mogu da spavam nocu...
Kada pocne tuca macaka, parenje, macenje, sta sve ne, to je onda ceo mesec ttako, ne mogu da zatvorim prozor zbog vrucina, a ne mogu ni d aspavam od tih glupih macaka, ja te macke jako volim, lai me nerviraju kad mi ne daju mira.... :sad2:
Kakvo resenje imate?
Jedna se omacila sinoc, galamila je uzas od 3 do 5 ne mogu d averujem, a u medjuvremenu su se neki macori tukli....

hebo te ti si svaki dan sve luđi....:zcepanje:...i kakve ovo veze ima sa domom i porodicom?

pih mackice ne moze da oteras

Pa ima ih preko 24 skoro 30 i stalno dolaze kod mene u dvoriste za njihove perverzne stvari i tuce i da se mace...
ja volim macke ali ovo je previse, a tek kad oteras, pa se skupe sve pa reze, bili ljudi da oteraju pa pobegli glavom bez obzira... :neutral:

imao uginio je od njih, namlatile su ga u grupi napadaju ... :sad2:

Back