- Poruka
- 69.271
Да ли се хакерски напад на сајт СПЦ данас може и треба да посматра као терористички акт ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
postoji milon vrsta hakerskih napada...od bezazlenih, kosricenjem spamova obicno preko mejla, do malo ozbiljnijih gde se haker loguje kao admin i blokira ceo sajt ili menja njegov sadrzaj neovlasceno.Да ли се хакерски напад на сајт СПЦ данас може и треба да посматра као терористички акт ?
Ja sam bio na zvaničnom sajtu, a za patrijarhov na youtube nisam ni znao da postoji.Ја сам говорио о званичном сајту а не о Патријарховом на Ју Тубу који је нормално радио.Моје питање је било принципијелно !
Ne.Да ли се хакерски напад на сајт СПЦ данас може и треба да посматра као терористички акт ?
Nema pregovora sa teroristima, ne zanima nas šta traže.Da li im traze pare, ili imaju neke politicke uslove, ili oba?
Eno SPC dala optuzenom pedofilu Kacavendi najveci orden pre neki danДа ли се хакерски напад на сајт СПЦ данас може и треба да посматра као терористички акт ?
Да ли се хакерски напад на сајт СПЦ данас може и треба да посматра као терористички акт ?
Nek se žale bogu.Да ли се хакерски напад на сајт СПЦ данас може и треба да посматра као терористички акт ?
.Да ли се хакерски напад на сајт СПЦ данас може и треба да посматра као терористички акт ?
Јесте.Ja sam bio na zvaničnom sajtu, a za patrijarhov na youtube nisam ni znao da postoji.
Da li ti je sad sve u redu?
Dobro, a šta si zapravo video pa si zaključio da je u pitanju hakerski napad?Јесте.
Нисам видео ништа , јер није бил ђта да се види.Црква је ,видео самјуче, дала објашњење о том нападу, али сам га видео само на СПУТЊИКУ..Dobro, a šta si zapravo video pa si zaključio da je u pitanju hakerski napad?
Ne mogu ja ništa da zatvorim na Politici jer nisam ovde mod.Нисам видео ништа , јер није бил ђта да се види.Црква је ,видео самјуче, дала објашњење о том нападу, али сам га видео само на СПУТЊИКУ..
Можеш слободно да затвориш тему јер очигледно нема никаквог интересовања да се о томе говори..
Хвала ти наNe mogu ja ništa da zatvorim na Politici jer nisam ovde mod.