Тероризам?

Cesto ljudi nesto okarakterisu kao hakerski napad, a u stvari je fail na load balncer-u ili neki drugi serverski bug.
A par puta su i greske u kodu bile odgovorne za nesto sto se tvrdilo da je produkt hakerskog napada.

Ne znam ko im je radio bezbednost, moja firma nije sigurno :)

Да ли се хакерски напад на сајт СПЦ данас може и треба да посматра као терористички акт ?
postoji milon vrsta hakerskih napada...od bezazlenih, kosricenjem spamova obicno preko mejla, do malo ozbiljnijih gde se haker loguje kao admin i blokira ceo sajt ili menja njegov sadrzaj neovlasceno.

najgori napad je kada se sve to pobrojano nadoveze na transakcione mutljavine sa lovom ili koriscenjem poverljivih biznis infoa radi imovinske koristi. to se jedino resava ekspeditivno, a ovo iznad, kako ko ima veze i u kom organu.

Да ли се хакерски напад на сајт СПЦ данас може и треба да посматра као терористички акт ?
.
Па не може.

Успешан хакерски напад је најчешће повезан са грешком у неком од подешавања.

Када у фирми неком нестане новчаник, полиција долази само ако је било неке врсте насиља нпр. обијен је сто.

Ако је новчаник био без надзора, типа у џепу сакоа који је остао на столици или украден из женске торбе остављене на столу, не долазе.

.

Dobro, a šta si zapravo video pa si zaključio da je u pitanju hakerski napad?
Нисам видео ништа , јер није бил ђта да се види.Црква је ,видео самјуче, дала објашњење о том нападу, али сам га видео само на СПУТЊИКУ..
Можеш слободно да затвориш тему јерочигледно нема никаквог интересовања да се о томе говори..

А да ли је рањавање полицајца испред амбасаде самострелом терористички акт или ће се овде појавити они који ће ито да негирају ?

Нисам видео ништа , јер није бил ђта да се види.Црква је ,видео самјуче, дала објашњење о том нападу, али сам га видео само на СПУТЊИКУ..
Можеш слободно да затвориш тему јер очигледно нема никаквог интересовања да се о томе говори..
Ne mogu ja ništa da zatvorim na Politici jer nisam ovde mod.

Back