teroristima sasili uniforme

Pripadnici "BSK" su uglavnom bivsi pripadnici "OVK", teroristicke organizacije, pa su samim tim i teroristi.

Obucavali su i Gruzijce. Po pricama vojnika drugih zemalja koji su sluzili u Iraku, gruzijski vojnici su krali sve sto nije bilo priheftano za sto, a kako su se pokazali kad je prigustilo, videlo se ovog avgusta.

To kaze samo deo srba ponavljam deo srba i ne moze biti tacno jer ostali svet kaze drugacije.
Mi nemamo posla sa gruzijcima vec sa ovim "junacima"

To kaze samo deo srba ponavljam deo srba i ne moze biti tacno jer ostali svet kaze drugacije.
Svi Srbi ne da misle, nego znaju, da je "OVK" bila teroristicka organizacija. Narocito
oni kojima su tvoji "borci za slobodu" oteli i ubili najmilije.

Mi nemamo posla sa gruzijcima vec sa ovim "junacima"
Nisi ti mene razumeo. Ta vasa "vojska" ce biti gradjena po istom principu kao gruzijska. Dobijace americke "second hand" uniforme i oruzje, bice obuceni da se vijaju po pustinji sa gologuzim Talibanima, ali kada vide pravu vojsku nece znati di im je dupe, a di im je glava.

da srbi misle jedno a ostali deo sveta drugo pa sad ne znam kome da verujem.
Nije ni bitan ostatak sveta, bitni smo mi i vi, ako ce ovde ikad biti mira.

pa ja ti pokazah vojsku sa kojom mi imamo posla ali izgleda treba da ti nacrtam.
Ne, ti si pokazao hrvatski propagandni materijal ciji je akter SVK, koju su cinili naoruzani civili i dve plavuse koje kradu.

Nije ni bitan ostatak sveta, bitni smo mi i vi, ako ce ovde ikad biti mira.

Ne, ti si pokazao hrvatski propagandni materijal ciji je akter SVK, koju su cinili naoruzani civili i dve plavuse koje kradu.

GRESIS.Ali nastavi tako da mislis i da u svetu imas vise neprijatelja nego prijatelja i ja mogu mirno da spavam.

Hrvatski propagandni materijal ????? Ti mislis da je to snimano sa glumcima ili sa realnim akterima ???

To je auto hrvatske novinarske ekipe koji prolazi pored leseva koje je sama HV napravila (rec je bila o vazdusnom napadu, ako me pamcenje sluzi).

Ali, vidim da si ti ovde da provociras, tako da prekidam diskusiju (da nekazem opstenje) sa tobom.

griješiš. nije riječ o nikakvim novinarima već o amaterskim vojnim snimcima. i nije avionsko granatiranje nego gaženje vozila. a ko je mogao zgazit? nitko nego tenkovi, a ko je imao tenkove :lol:

pa ja mslim da su i gruzijci slavili pobedu protiv rusije kao i ti protiv nato-a ili.... da ne nabrajam sve velicanstvene pobede:worth::worth::worth:

to bi se moglo uporediti u sledecoj situaciji. Rusi pokusavaju vojno da udju u gruziju, medjutim ne uspevaju, rusi rezolucijom prihvataju integritet i suverenitet gruzije, gruzijska vojska se povlaci, separatisti miruju 9 god i onda proglasavaju nezavisnost. a kako je u stvari bilo? gruzija napada osetiju, rusi dolaze i govnjivim motkama teraju gruzine koji beze onako kako su ih ameri poducili, osetija odmah proglasava nezavisnost.
te dve stvari se ne mogu uporediti, jer nato nije uspeo da vojno umarsira na kosovo ili bilo koji deo Srbije, sto ce reci da je srpska teritorija za njih postala "prohodna" tek nakon odluke o povlacenju nasih snaga.

Back