Терор либтарда у САД над политичким неистомишљеницима.

Poruka
60.338
У Калифорнији либтранди су без икаквог разлога, мотивисани само мржњом напали ножевима политичке неистомишљенике из ККК који су се окупљали у парку, у Анахајму.
http://www.24sata.hr/news/na-krvavom-skupu-ku-klux-klana-izbodeno-cetvero-ljudi-462993
Најмање четворо избодених, један у критичном стању!
Прави следбеници Клинтонке.

Батина има два краја.

- - - - - - - - - -

У Калифорнији либтранди су без икаквог разлога, мотивисани само мржњом напали ножевима политичке неистомишљенике из ККК који су се окупљали у парку, у Анахајму.
http://www.24sata.hr/news/na-krvavom-skupu-ku-klux-klana-izbodeno-cetvero-ljudi-462993
Најмање четворо избодених, један у критичном стању!
Прави следбеници Клинтонке.
Ја кад сам ти реко` да ће се порокају амерички левичари са америчким десничарима, ти си се смејао.
Глуп си за политику.

Чим су почели да чачкају ККК, значи да су у веома озбиљном проблему.

То је задње што су смели да дирају са политичким мотивом.

Они су веома опасни, жар који стално тиња, а може да запали целу Америку.

Poslednja izmena:
1. Šta je to "libtrand"? :think:
2. nožem napadnuta miroljubiva organizacija KKK koja se bavi promovisanjem ljudskih prava afroameričke zajednice u SAD?
ККК није забрањен, а напад ножем је кривично дело.

- - - - - - - - - -

Батина има два краја.

- - - - - - - - - -

Ја кад сам ти реко` да ће се порокају амерички левичари са америчким десничарима, ти си се смејао.
Глуп си за политику.
Цркла ти је Јута и више нема ко да те репутира ма колико писао глупости.

funny-Mexican-gang-name-Spanish1.jpg

dal me oci varaju il si mrtav ladan kkk prozvao finom organizacijom miroljubivih ljudi koji eto oanko zabave radi nose kapuljace jer im lepo stoje i pale vatricu da zagreju promrzle koske, pa jos suze ronis sto su napadnuti
:rotf:
Ако је ККК дозвољен насртај с ножем у рукама није, али од либтранда није неко чудо, тзв креативно тумачење закона.:D

Конкретно у спољњој политици нпр промотер главосеча у Сирији и уопште подржавалац тзв арапских пролећа и интервенција по свету у име ,,људских права", исламизације Европе, инсистирање на преимућству права корпорација над сувереним државама..., у унутрашњој политици бесконачно државно уплитање у јавни и живот и привреду, инсистирање на политичкој искључивости унакарађеног либерализма, насилна дискриминација другачијих мишљења...

Конкретно у спољњој политици нпр промотер главосеча у Сирији и уопште подржавалац тзв арапских пролећа и интервенција по свету у име ,,људских права", исламизације Европе, инсистирање на преимућству права корпорација над сувереним државама..., у унутрашњој политици бесконачно државно уплитање у јавни и живот и привреду, инсистирање на политичкој искључивости унакарађеног либерализма, насилна дискриминација другачијих мишљења...

To je onda LIBTARD ;)

U kom smislu ono podvuceno?

To je onda LIBTARD ;)

U kom smislu ono podvuceno?
Покушај канонизације и увођења норматива у све поре друштва, нпр прислна вакцинација мимо слободне воље родитеља, такође против воље родитеља промоција хомосексуалности у предшколским установама, ограничење права на располагање имовином...,привреда... тежња ка опорезивању свега, малте не и ваздуха.

Sad si opisao social liberale, socijaliste, socijal demokrate pa cak i neke desnicarske ideologije :lol:

Sad si opisao social liberale, socijaliste, socijal demokrate pa cak i neke desnicarske ideologije :lol:
Отприлике управо клинтонкина и сандерсова идеологија.
Не супростављају се њих двоје битно у погледима на САД и свет, већ због личних амбиција.
Чисто сумњам да су десничари наклоњени ширењу ингеренција државе у области пореза, школства, ограничавања другачијег мишљења(барем не данас, Франко и Пиноче су предали одавно меч)...

ne mene, nego neuspeli pokusaj vredjanja ovih iz clanka
То би они, а зарад раздаљине мало је компликованије, тј њихове присталице требало да кажу јер свако неслагање с властитим мишљењем доживљавају као лично оспоравање.
Ето ти си се непотребно узнемирила, али верујем да ћеш након свега прихватити чињеницу да се либтрандска багра крајње недемократски понела, мсм ножем на неистомишљенике???:sad2:

Back