Teror crne cokolade

ne znam za rakiju ali za čokoladu nije.. očigledno da za to nije dovoljno visoka temperatura pa tako imaš :

Uprava za hranu i lekove, tj. FDA dopušta da:

U čokoladi i čokoladnim tečnostima koje se koriste za prozvodnju takvih proizvoda kao što su Heršijeva (Hershey´s) čokolada dozvoljeno je do 120 fragmenata insekata po šolji (227 grama) ili 2 dlake glodara po šolji“.

To znači da svaki put kada pojedete tablu čokolade, ona može da sadrži dlaku glodara i 16 delova insekata, a da i dalje ima blagoslov FDA.

Osim toga, 4% semenja kakaoa može biti zaraženo insektima. Životinjski ekstreti (kao što je izmet pacova) ne smeju da premaše 12 miligrama po kilogramu čokolade.
Pope,ako jos jednom pomenes miseve i bube na temu o cokoladi,prijavicu te za ban.😂
Bezi tamo,ne kvari nam ugodjaj.😀

interesantna tema.pa i ono za govanca.covek sam iz prirode,dosta poznajem zivotinjski svet balkana,ma i floru vise od proseka.znam kako izgleda izmet pacova,miseva,zeceva,kunica,generalno glodara.lego sam da spavam posto sam procitao ove interesantne podatke.ali san mi ne dolazi nesto jer me stalno opseda misao,posto sam ljubitelj cokolade sa lesnicima,kakav je izmet veverice,majku mu bozju,posto se i ona hrani lesnicima,da li je okrugao i slicne boje ko lesnik,a trebo bi.nece valjda da bude plav i cetvrtast.i taj prokleti zakljucak,nekako me kopka..uostalom cokolada sa rizom i nije toliko losa.a i taj pirinac je unutra beo,valjda.i tako umiren,pokusavam da zaspim i brojim ovcice i znam da one imaju crni izmet iako jedu zelenu hranu,i tako brojim i nekako umesto tih ovaca uskoce veverice i skakucu i sta rade jedu lesnike i seru u tom mom snu.ovaca nigde..i koj sam moj ovo cito.ne smem da zaspim.a o cokoladi sa lesnicima,to zaboravi,zanavek,bre.

Milka je, lično meni, najgora čokolada
Over It Reaction GIF by Bounce

Ona galeb čokolada sa jagodom mi se urezala kao horor priča jel neko jeo? Uopšte čiji je taj pionir kada pravi onakav krš?

Sve te cokolade sa jagodama - to je neki miris dodat na secer. Ne zna se koja je gora.
A sad je cini mi se uboden i vestacki miris ukus za 'sumsko voce' tako da ce biti mrtva trka: jagoda protiv sumskog voca.

a tutti-frutti vise nigde nema.

Back