Pozdrav ne bih da ispadnem neki noob sto bi se reklo ali ovo mi je prvi laptop, godinama koristim pc... uglavnom palo mi na pamet da vidim u kakvom je stanju pasta na procesoru ako je uopste ima a i iz ciste radoznalosti da vidim kako sve to izgleda ispod "haube" 
Uglavnom evo kako je to kod mene skroz mi je cudno vidim ram, hard disk , bateriju sve tu na slici ali jedino imam dilemu oko procesora.
Evo slike u prilogu pa pogledajte i vi, zanima me jel ova mala plocica sa belom nalepnicom na sebi cpu ? Ako jeste zar ne bi trebala da ima neki ventilator na sebi ili pored? Gde bi tu uopste i isla pasta
? Uglavnom mozda se sad ispalim jer je ovo da kazem pola laptopa otvoreno, nekako je da kazem taj deo i bio urezan za otvaranje a ovo ostalo nisam otvarao, mozda se bas tamo krije to sto mi treba?

Uglavnom evo kako je to kod mene skroz mi je cudno vidim ram, hard disk , bateriju sve tu na slici ali jedino imam dilemu oko procesora.
Evo slike u prilogu pa pogledajte i vi, zanima me jel ova mala plocica sa belom nalepnicom na sebi cpu ? Ako jeste zar ne bi trebala da ima neki ventilator na sebi ili pored? Gde bi tu uopste i isla pasta