Dzoni crni
Obećava
- Poruka
- 53
Ja pokusam da ojacam i sada me zanima gde mogu da nadjem teretane na otvorenom da ima bench pres.Ja znam za jednu, dve ali one nemaju bench pres ako moze neko da mi odg. Hvala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam u gandijevoj imam 15 god i oko 70 kg, para nemam ni za bucice ni za pravu teretanu
Jos si mlad za teretanu i dizanje tereta (zbog visine, tek trebas da rastes) lep savet za sklekove a ostalo ce doci samo po sebi jer se jos razvijas, imas tamo fine terene pa peglaj basket istrcavaj se a mozes i da "proguglas" vezbe za povecanje snage.
Sinovac, ovo ti je najednostavnije,na bavis cupove i punis ih peskom ili velike konzerve napunis cementom i pocnes da vezbas.
![]()
A ovo je u kasnijem dobu.
![]()
divi ovog vodenicaraKada cete prestati sa tim fobicnim mitovima "jos si mlad za teretanu, teretana je nesto mnogo opasno i mora da budes punoletan, a i smanjuje rast, pogledaj bildere svi su mali" ?
A sta ako npr bas mrzi basket a ?
Treba bre uvesti dijagnozu za vas koji to pricate, kao sto je za one mrzitelje koji bi klali nekog uvedena dijagnoza - homofobija.
Vama bi moglo - gymofobija, teretanofobija.
- - - - - - - - - -
Iz prilozenih slika se vidi da je za 50 godina treniranja napredovao 0,000001g u misicnoj masi. Al ok, ono, nije mu to disciplina.
Jeste lepo ovo na oko, ali ovaj bi umro od jednog udarca Tajsona, Klicka Muhamed Alija itd.
Kada cete prestati sa tim fobicnim mitovima "jos si mlad za teretanu, teretana je nesto mnogo opasno i mora da budes punoletan, a i smanjuje rast, pogledaj bildere svi su mali" ?
A sta ako npr bas mrzi basket a ?
Treba bre uvesti dijagnozu za vas koji to pricate, kao sto je za one mrzitelje koji bi klali nekog uvedena dijagnoza - homofobija.
Vama bi moglo - gymofobija, teretanofobija.
- - - - - - - - - -
Iz prilozenih slika se vidi da je za 50 godina treniranja napredovao 0,000001g u misicnoj masi. Al ok, ono, nije mu to disciplina.
Jeste lepo ovo na oko, ali ovaj bi umro od jednog udarca Tajsona, Klicka Muhamed Alija itd.