Teretane na faxu

Џорџи

Srebrna tastatura
Poruka
236.162
Jeste culi da se na pravnom otvorila teretana??prvo sam pomislio extra vest al onda rekose 12 termina oko 2 soma!.ne kapiram sta je tu novo kad je svuda ta cena:dontunderstand:jel to samo jos jedna fora za uzimanje kesha studentima ili ce svi redom praktikovati otvaranje teretana radi zdravije svesti?dal ce ici neko bas u te posle nastave?mozda bolje pre pa da zdiba lopovima?:mrgreen:

To bi jedino bilo logicno (da je besplatno za studente), ovako je evidentno da samo hoce da izvuku jos novca.
Kao sto srednje/osnovne skole izdaju sale sportskim klubovima, tako i fakulteti nasli nacin da zarade jos nesto pride -.-

Мене више занима где су убуџили ту теретану? :mrgreen:
Када седе тамо, једни другима на главама. :)

Што се цене тиче, врло повољно.. шта би ви, бесплатно? :mrgreen:
Ако ће да личи на нешто, онда мора да се плаћа.

Мене више занима где су убуџили ту теретану? :mrgreen:
Када седе тамо, једни другима на главама. :)

Што се цене тиче, врло повољно.. шта би ви, бесплатно? :mrgreen:
Ако ће да личи на нешто, онда мора да се плаћа.

Ako je ovo tebi povoljno za jednog studenta mislim..:dontunderstand:
Ja godinu dana idem u ...hmm bolje bez reklame u jednu vecu teretanu na Nbg,mesec dana 2100din.Ima jos brdo kolega i koleginica u istoj.E to je povoljno :super:

Ako je ovo tebi povoljno za jednog studenta mislim..:dontunderstand:
Ja godinu dana idem u ...hmm bolje bez reklame u jednu vecu teretanu na Nbg,mesec dana 2100din.Ima jos brdo kolega i koleginica u istoj.E to je povoljno :super:

У реду.. не познајем прилике.
Мада знам да је у згради факултета, у центру града итд.

А плаћала бих ja и WC, само да има увек папира и сапуна ;)

Jeste culi da se na pravnom otvorila teretana??prvo sam pomislio extra vest al onda rekose 12 termina oko 2 soma!.ne kapiram sta je tu novo kad je svuda ta cena:dontunderstand:jel to samo jos jedna fora za uzimanje kesha studentima ili ce svi redom praktikovati otvaranje teretana radi zdravije svesti?dal ce ici neko bas u te posle nastave?mozda bolje pre pa da zdiba lopovima?:mrgreen:

umro sma na smu vest a posebno za cenu
mada bi bilo šokanto da je na pravnom nešto za džaba
iskreno to mi je glupost, šta će teretana na faksu
bolje da su studensske domove renovirali i u okviru njioh napravili teretane i poligone
ili neki studentski sportski centar
na samom faksu je besmisleno, kao sediš 6 sati na predavanjima i čekaš ispit 12 sati pa ćeš odmah u teretanu
BAŠ

Back