- Poruka
- 129.340
ma jok..rekli mi 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A i ti ko ja, retko ustaješ na pametnu nogu?ma jok..rekli mi![]()
Ahahaha sad me podseti na jednog matorog krajišnika sa kojim jednom sedoh da jedem i servirali nam između ostalog onaj minut - pire. Ovaj proba i kaže 'ovo zlat'ce vidlo nije' ahahahaja sam dugo mislio dasu to zlatice i onda sma shvatio da nisu
Ja mislim da to nije istina.ja iskacem iz kreveta metodom kosog hica
čij rč?Ne znam šta su tačno po strukturi polni organi spolja, tkiva, mišići, i ne interesuje me, iskreno, ja sam sam variokinja teških metala i ne pričam o stvarima u koje se ne razumem
Ali ono što znam da je da mogu da se preforsiraju isto kao mišići
Pa me zanima da li ste nekad preforsirali čku ili rac (ili rč), prvenstveno usled samomasturbativnih aktivnosti inspirisanih drugom osobom, i koju grupu lekova ste pili da prođe, da li pomaže čaj od hibiskusa?
Hvala unapred i sve najbolje vama i vašima kada im budete pričali svoje seksi dogovodovštine
Kaže se sa pametne noge.Pa što si odmah ljubomorna?!? Ja jedan dan ustanem na pametnu nogu i odmah me svi mrze.![]()
ja sam dugo mislio dasu to zlatice i onda sma shvatio da nisu
Ne znam šta su tačno po strukturi polni organi spolja, tkiva, mišići, i ne interesuje me, iskreno, ja sam sam variokinja teških metala i ne pričam o stvarima u koje se ne razumem
Ali ono što znam da je da mogu da se preforsiraju isto kao mišići
Pa me zanima da li ste nekad preforsirali čku ili rac (ili rč), prvenstveno usled samomasturbativnih aktivnosti inspirisanih drugom osobom, i koju grupu lekova ste pili da prođe, da li pomaže čaj od hibiskusa?
Hvala unapred i sve najbolje vama i vašima kada im budete pričali svoje seksi dogovodovštine
More like za koju decenijuSad te zamišljam kako za koju godinu iznemogla sediš u kujni, piješ kafu i pričaš unučadi: Eeeeeeee, da samo znate kako je vaša baba špartala po LJISu na Krsti u svoje vreme. Baba je bila pravi đavo.