Teretana...

Tanguy

Iskusan
Poruka
6.029
U teretani...

Taj dan je bio ko i svaki. Ništa nije govorio da će se nesto posebno desiti. Petak je bio. Poslijepodne zvao me me prijatelj vlasnik teretane da dođem kod njega da ga zamijenim do kraja radnog vremena. Učinio sam to i oko 20h otišao u teretanu. Nije bilo puno vježbača. Par njih. Teretana je radila do ponoći.

Negdje oko 21h ušla je ona. Bio je to lik gdje mi je zastao dah kad sam je vidio. Prelijepa ko gazela i tajanstvena. Pogledali smo se u oči i u toj sekundi dosta jedno drugom rekli. Imala je predivno lice i tijelo, san svakog mužjaka. Lice meko ko duša, oči ko u srne , a kosa duga kao paunov rep. Pogled joj je bio tajanstven, imao sam dojam da me njim guta. Pozdravila me s osmijehom i otišla da se presvuće za vježbanje. Dok je išla ka kabinama, pitao sam se u sebi , sanjaš li ti to ili je java. Presvukla se i počela da vježba, koje tijelo, koja gracioznost. Gledao sam je tako u sebi i gutao. Vidjela je ona to i baci bi koji osmijeh i pogled prema meni, isto bih joj vratih. Već se približavao kraj radnog vremena i svi su već doma otišli. Ostao sam samo ja i ona. Ona je vježbala i dalje. U jednom momentu me zovnu i upita do kad smije još ostati. Rekao sam može još, ali moram zaključati teretanu. Jer bih se isao tuširati. Rekla je ok, još malo će da vježba. Ja sam još neke stvari sredio i otišao pod tuš. Jedva sam to čekao , da mogu nju da zamišljam sa mnom pod tušem.

Skinuo sam se i stao pod tuš, odvrnuo vodu i zamislio nju. Hm, odmah je vulkan strasti proradio u meni, bio sam uzbuđen. I uzeo ga u ruke da se igram. Koje zadovoljstvo. Tako sam ga navlačio polako, zatvorio oči i pod mlazom vode uživao u igri zamisljajući nju.
U jedom momentu otvorio sam oči i zinuo. Ispred mene stajala je ona, gola, predivna i puna strasti i gladi. Nisam mogao da vjerujem. Reče mi, a ti to bez mene , pa ne ide to. Nije to dobro ni izgovorila, prišla mi je brzo, uzela za glavu i gurnula jezik u moja začuđena usta. Ljubili smo se strasno i požudno ko nikad do tad, privila se ko pijavica uz mene. I ja sam nju ljubio tako, nismo dali jedno drugom da dišemo. Milovali smo se tako i stiskali jedno drugo. Imala je divne grudi, bradavice su bile već odavno nabrekle i bockale su me. Milovao sam joj grudi jednom rukom i bradavice stiskao drugom. Ona me za to vrijeme držala za guzu i gnječila je svojim dugim prstima. Usput mi je držala glavu i vrat sisala i lizala. Šaptala je na uho, moj si, tek ćeš da vidiš što ću da ti radim, čim sam ušla i vidjela te, odmah sam te poželjela. I ja sam tebe, rekao sam joj. To me tak uzbudilo, da sam joj macu njime dirao, glavićem preko usnice. Maca joj je bila divna, meka, obrijana i sočna. Ne znam što bih prije, da je čopkam, ližem ili njime bockam i vulkan te strasti budim. Lagano bih pređi srednjim prstom preko nje, bila je vrela i odmah bi mi prst ugrizla. Tolika strast i želja su bili u njoj za mnom. Nije ni ona meni dužna ostajala. Dok me ljubila po tijelu, jednom je rukom držala i stiskala njega. Bla je sretna i uživala je u toj moći svojoj. Cijelo vrijeme tekla je voda niz gladna naša tijela. Uživali smo u ljubljenju i milovanju. Odjednom mi ona raširi noge ko policajka, stisnu me uz zid, reće da ruke stavim iznad glave i da šutim. I da ne mrdam još. Uradio sam to, a moje koplje izdignuto i ne zna što ga čeka. Ona je klekla ispred njega i samo rekla, sad cu ga izluditi i pojesti. Prišla je jezikom ko kobra plijenu. I vrhom jezika palacala po glaviću. A, ja sam već izluđivao. Htio sam da je uzmem za glavu, nije dala. Rekla je, ne mrdaj. Tako je jezikom obrađivala ga, prvo malo pa sve više i dublje. Bio sam izgubljen pod tim jezikom. Onda ga je počela pravo da dudla. Počni bi od korijena pa gore. Cijelog bi ga strpaj u usta i siši. Uzela je i jaja u sebe, sve je skidala. Ništa nije ostalo van usta pohotnih. Koje pušenje, pa ona će me rasturiti. Dok ga je pušila, jednom rukom je kliću trljala. Spremala ju je za njega. Uh, što mi radiš, cijeli joj je ustima, pa opet vani i tako unedogled. Boginja je. Izdržao sam jedno vrijeme tako i onda sam je uzeo za glavu i podigao k sebi. Zabio sam joj jezik u u usta, bila je u šoku kako sam to sve uradio. Ljubili smo se. Uzeo sam je za bokove i okrenuo ka zidu. Ruke joj stavio na zid dignute i kleknuo iza nje. Uhvatio sam je snažno za guzove i raširio ih. Baš sam ih stisnuo. Sad ćes ti dobiti svoju porciju, smijala se. Približio sam glavu i guza joj zagrizao malo. Jauknula je, ali joj je godilo, volim to rekla je. Polako sam joj guzu lizao i ka maci se približavao jezikom. Mmmm, bila je vrela i nabrekla od strasti i sokova. Došao sam do vrha njena i počeo da je ližem, mmmm, koja divota. Lizao sam je sad gore, sad dole. Žvakao njene usnice i jezikom ulazio sve dublje u nju. A , ona se samo izvijala i stenjala. I jednu je ruku spustila ka mojoj glavi. Stisla je i gurala još dublje u macu. Jako je stenjala i govorila, jooj, što mi radiš, jooj. Uživali smo oboje. A, kad sam počeo kliću da sisam i grickam, tada je postala divlja i sve više stenjala i gurala mi glavu unutra. Mmmm, kako sam ga lickao, grickao i sve sokove iz nje i njega pio. Koja divota. Ona je sve više bila blizu vrhunca. I reće mi odjednom, hoću njega u sebe. Daj mi ga, molim te. Ustao sam i dao ga u ruku njenu. Malo ga je prodrkala i rekla, stavi mi ga. Uzeo sam ga u ruku i prvo glavićem prešao preko mace, izludilo je to. Nisam dugo čekao i silovito sam se zabio u nju. Malo je trznula, ali godilo joj je. To srećo, zabijaj se, govorila mi je. Nije morala 2x da kaže. To sam i radio, zabijao se u nju ko životnja. Ko da mi je zadnja ******** života. Gurao sam ga žestoko u nju, a ona ga je isto stiskala i gutala u sebe. Dok smo se tako jebavali, ja sam je držao za glavu i strašno smo se žvaljali. Mmmm, A,ona mi je jaja masirala usput. Uzivali smo. Ja bih je tako nabijajući po pici diraj i kliću drkaj usput. Uhh, oboje smo stenjali i uzdisali. Najviše voljela da ga lagano izvadim, pa naglo gurnem. Tad bi vrisni od sreće i zadovoljstva. Sve brze i brze sam je nabijao. Bili smo jedno tijelo. Još par uboda sam joj dao i tada mi ona reće, želim da te jašem. Ok, rekao sam. Izvadio sam ga, uzela ga je malo u usta i dudlala. Onda sam ja legao na pod, a ona je stala iznad njega čučeći. Uzela ga je u ruku i trljala glavićem picu. Nakon par sekundi nabila se na njega. I tad je počela svoj divlji ples. Stisla me svojim rukama za grudi i nabijala se ludo i vatreno. Fantastično je to radila. Jos ćes da vidiš sto sam ja, govorila je. Izvijala se ko jegulja pod njim. Uspravi bi se i ja bi joj grudi stišći dok me tako ludo ******. Sve se više grčila, bila je blizu. A, i ja isto. Bio sam izgubljen pod njom. Nisam znao više ko sam . Što mi radi ta neman. Kako je kružila kukovima sa njim. Ko da smo jedno tijelo bili. Odjednom u tom transu počela se grčiti i vrisšati.Svršavala je jako i glasno. I zabila mi svoje kandže u grudi da je krv potekla. Toliko je bila uzbuđena i u transu. Ja sam isto bio na vrhuncu explozije, rekao sam joj to. Rekla je,hoću ga u usta. Brzo je sišla s njega, još uvijek ošamućena i ko lavica plijen, strpala ga u svoja gladna usta. Par puta ga je pocuclala i iz njega je krenuo takav mlaz sperme, da se u sekundi zagrcnula Toliko je bilo toga, da joj je niz usne curilo. Sve srkala iz mene, svaku kap moje strasti i mog života. Cijelog ga je oblizivala i smiješila se. Uzeo sam je za glavu i poljubio, podijelili smo taj moj sok skupa. Ljubili smo se dugo tako još.

Bio sam presretan, napokon me netko usrećio kako sam oduvijek želio. Eto san mi se ostvario. Još jedno vrijeme smo ležali tako na podu, ljubeći se i pričajući. Rekla mi je, oduvijek sam te željela. Često sam tu samo provirivala dok treniraš. Iznenadio sam se. Znala sam da si zvjer u krevetu. Osjećala sam to i samo ovo željela. To mi je sve kazala. Ti si veća zvjer od mene, rekao sam joj. Nasmijala se i pitala me želim li još koji put da me zvjer pojede. Rekao sam da, kad god poželi. I obećao joj da ću je jednom na ljuljaški rasturiti. Zinula je i klimnula glavom da jedva čeka to. Pitala me hoću li je ispratiti do doma. Naravno da da. Uzeo sam je za ruku, podigao i ponio do njene kabine. Prije toga smo se oboje skupa istuširali. I to je bilo nezaboravno dok me trljala sunđerom i ja nju. Obuli smo se nakon tuširanja i pošli zajedno do njenog doma. Išli smo zagrljeni i sretni oboje. Ljubili smo se usput. Stigli smo do njenih vrata i htio sam da se pozdravim. Na to ona reće, a nećeš da uđeš. Hm, ne bih htio da ti budem naporan, odgovorio sam. Ma kakvi, pa zato sam te i zvala da me pratiš. Želim te još , i ti mene, sigurno, jel da. Pitala je. Klimnuo sam glavom, naravno da sam je jarko želio ko i ona mene. Uzela me za ruku i uvela u svoj dom. Pred nama je bila duga i nezaboravna noć....O toj noći drugi pu
t.

Tanguy.

[Vrh] Go down
Korisnički profil Poąalji privatnu poruku

Back