teretana...!!!!!...!!!!

• Začetnik teme Začetnik teme Dul33
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
zashto ne bi mogli i kompleksni uh da se meshaju sa proteinima??
npr kuvana piletina i pirinach, ili oslic+kuvan krompir i blitva.... to su sve sasvim ok kombinacije, i sve ce biti adekvatno iskorishceno...
jedino zashto mozda ne treba meshati sve to je ako imate bash slab stomak, pa vam bude teshko da varite, pa vam je lakshe ponaosob... al imash ljude koji mogu i eksere da svare... zashto ne bi mogli i ovo :)

shto se tiche 'krljanja'... ne preterivati sa mlekom... previshe laktoze... bolje ubaciti neki nemasni sir zbog kalcijuma, takodje ne treba ni sa vocem preterivati zbog fruktoze...

i shto se tiche konsultacija sa lekarom, konsultuj se sa SPORTSKIM lekarom... jer ce skoro svaki drugi lekar opshte prakse da ti kaze da je teretana opasna, i da svaki problem koji imash, ukljuchujuci i hemoroide i opadanje kose, je od teretane, 'hemije' (whey, bcaa, kreatin...) i tako...

U pravu si, moja greška (e, baš sam ga lupila...:dash:), u brzini. Totalno sam dr.stvar htela da napišem od napisane. Ali da se ne ponavljam, ti si napisao. Jedino ja ne mešam vlaknaste i skrobaste u istom obroku (kuvan krompir i blitva).

Poslednja izmena:

Back