Teretana, fitness, vežbe ..

BOEING:
... Hocu jednostavno da skinem stomak, da radim ramena, ruke, noge..ne zelim da budem razbacan, nabijen i td jednostavno da se utegnem i da budem ok..
To je to. Hoćeš da se rekreiraš. :D A što se beogradskih teretana tiče, gužve su posle 8, a oko 5 je super za rad. Samo, pazi, kad kreneš, kreni što laganije ! Ma kreni minimalno ! Da bi u najvećoj mogućoj meri eliminisao upalu mišića.

I još nešto. Zaboravi na blam. I nemoj da misliš da si smešan kad podižeš, na primer, 10 kg pored nekog ko podiže 100. Neki su u početku bili ili žgoljavi, neki debeli ali svi su bili slabašni. Kreni lagano i budi uporan. U Martu će tvoj trud da postane vidljiv, (pre Marta, nažalost ne očekuj vidljive rezultate :cry: ) , a do Jula sledeće godine ćeš biti dasa i po.

Milojko Vasic:
BOEING:
... Hocu jednostavno da skinem stomak, da radim ramena, ruke, noge..ne zelim da budem razbacan, nabijen i td jednostavno da se utegnem i da budem ok..
To je to. Hoćeš da se rekreiraš. :D A što se beogradskih teretana tiče, gužve su posle 8, a oko 5 je super za rad. Samo, pazi, kad kreneš, kreni što laganije ! Ma kreni minimalno ! Da bi u najvećoj mogućoj meri eliminisao upalu mišića.

I još nešto. Zaboravi na blam. I nemoj da misliš da si smešan kad podižeš, na primer, 10 kg pored nekog ko podiže 100. Neki su u početku bili ili žgoljavi, neki debeli ali svi su bili slabašni. Kreni lagano i budi uporan. U Martu će tvoj trud da postane vidljiv, (pre Marta, nažalost ne očekuj vidljive rezultate :cry: ) , a do Jula sledeće godine ćeš biti dasa i po.

Da, znam ,krenucu laganije mada obozavam upalu misica, volim taj osecaj kada ti je svaki pokret nekako zategnut.. Ma znam, nije mi to neki blam nego eto, osecam da je tamo svako uvek sa nekim i tako to, mada znam da cu i ja tamo nekoga da upoznam..Ima da se lagano i dobro radim i naravno da cu svaki vidljivi novitet na svom telu podeliti sa vama :lol:

ma sigurno nije bash tako. ako i jeste, ne smeta:)
nedelja 11h sv.petka paroh.dom na kalemegdanu ili
cetvrtak 20h paroh.dom sv.marka audicija

izgleda da postajemo iskljuchivo zenski hor ali ko zna
mmmm oduvek sam htela u zhensku skolu da steknem potrebna znanja

pa de ste onda na tangu??? :evil:
zezxam se iocy da igram sa instruktorom ostali mi nisu ok :IIIIII
a nisam danas smela pff sad sam ljuta na sebe zbog toga pobegla sam

ma to se sve sredi ako vezbash ako stvarno ne ide od prve.
pevamo liturgije nedeljom mada nije bash nesto da te uzdigne al odradimo ; ))

da sramota me je sto sam dezurna :oops:
a i nije
ali ajde idem sada da nabavim zivot sto bi rekli oni sto izlaze i kreshu
casovi su u ruskom domu ali sad je poodmaklo tako da ako nisi igrao do sada ne znam kako bi se uklopio mozda da ti neko nesto pokaze ali placa se i da ne smaram vishe tacka

Milojko Vasic:
Sad je pravo vreme ! Ako neko hoće da lepo izgleda sledećeg leta neka počne odmah ! 8)

( Nemoj da mi je neko 25. juna 2005. otvorio temu da pita kako da smrša i kako da lepo izgleda na plaži )
Mislim da i tebi treba teretana i fitnes. Prijavljujem se da Ti budem lični trener. To je sada u trendu. Nije za savremenog muškarca da radi u velikoj grupi :wink:

vaga55:
Milojko Vasic:
Sad je pravo vreme ! Ako neko hoće da lepo izgleda sledećeg leta neka počne odmah ! 8)

( Nemoj da mi je neko 25. juna 2005. otvorio temu da pita kako da smrša i kako da lepo izgleda na plaži )
Mislim da i tebi treba teretana i fitnes. Prijavljujem se da Ti budem lični trener. To je sada u trendu. Nije za savremenog muškarca da radi u velikoj grupi :wink:
u red :oops: nema guranja 8)

Back